Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

.

byskai

Süper Majör
23 Şub 2022
208
48
110
Ödüller
1
LV
1

Arkadaşlar merhaba, mantis ve sling tarantula arıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Benim nacizane fikrim ve bakış açım mantislerin beslenmemesi yönünde.. hassas canlılar ve esaret altında çok uzun süre yaşayamıyorlar.. zaten yaşasalardı ve bakılsalardı bugün hobide herkesin evinde bir mantis olurdu.. ama görülüyorki herkes aramasına rağmen mantis kıtlığı var sebebide yukarıda yazıldığı gibi.. birde şu elimde var üretim yaptım şu oldu bu oldu diyenlerede çok inanmayın herkesin bildiği ve bizim doğamızda çokca bulunan mantis religiosa'ları toplayarak satmaya çalışıyorlar.. yani uzun lafın kısası onlar doğasında güzel :)

ShadLy

Yumurta
6 Mar 2022
5
0
5
LV
0

Benim nacizane fikrim ve bakış açım mantislerin beslenmemesi yönünde.. hassas canlılar ve esaret altında çok uzun süre yaşayamıyorlar.. zaten yaşasalardı ve bakılsalardı bugün hobide herkesin evinde bir mantis olurdu.. ama görülüyorki herkes aramasına rağmen mantis kıtlığı var sebebide yukarıda yazıldığı gibi.. birde şu elimde var üretim yaptım şu oldu bu oldu diyenlerede çok inanmayın herkesin bildiği ve bizim doğamızda çokca bulunan mantis religiosa'ları toplayarak satmaya çalışıyorlar.. yani uzun lafın kısası onlar doğasında güzel :)
l2 var elimde bende başkasından aldım doğadan mı bilmem ama ben besliyorum ve var açıkcası.

byskai

Süper Majör
23 Şub 2022
208
48
110
Ödüller
1
LV
1

Çok çok teşekkür ediyorum.
Gerçekten çok güzel bir dille açıklamışsınız. ev için uygun değilse hiç almam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Users who are viewing this thread

Üst Alt