Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ankara Bölgesi Karınca Irk'ları

ByHodor

Yumurta
20 Ocak 2022
5
1
15
LV
0

Hobiye yeni başlamak üzere olan biriyim. Malumunuz kış ve uçuş zamanları değil. Ancak bahar dönemi geldiği zaman, yaşadığım şehrin hangi bölgelerinde hangi türleri bulacağımı internetten bulamadım. Öncelikle istediğim askerleri de olan saldırgan bir ırk. Ama yoksa da en azından Ankara'da nerelerde hangi türlerin olduğu bilgisi. En azından o türleri daha çok araştırıp, daha fazla bilgi sahibi olabilirim.

Benzer konular

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
563
496
375
Ödüller
9
LV
3

Ankara'da kaldığım süre zarfında sadece Formica, messor, lasius ve tapinoma kolonileri gördüm. Özellikle her alanda formicalar var. Bunun dışında istediğin bilgilerin nerede, ne var tarzı bilgilerin bizler tarafından verilmesi pek mümkün değil.

ByHodor

Yumurta
20 Ocak 2022
5
1
15
LV
0

Ankara'da kaldığım süre zarfında sadece Formica, messor, lasius ve tapinoma kolonileri gördüm. Özellikle her alanda formicalar var. Bunun dışında istediğin bilgilerin nerede, ne var tarzı bilgilerin bizler tarafından verilmesi pek mümkün değil.
Teşekkürler, o halde mart başı gibi havalar ısınmaya başlarsa ilk önce messor kovalıycam daha sonra formica. Formicalar biraz daha uygun sanırım isteğime göre. En azından messorlara göre canlı proteini daha çok seviyorlar.

Mert2006

Yumurta
27 Şub 2022
13
5
15
LV
0

formika messor tetramorium pheidole ve lasius türleri var daha başka türler varmı bilmiyorum

Users who are viewing this thread

Üst Alt