Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ateş Karıncasının Kraliçesini Arıyorum

GAZEF

Yumurta
21 Şub 2022
4
2
15
LV
0

Merhabalar arkadaş ben GAZEF

Ateş karıncası familyasına ait olan türlerden bir kraliçe arıyorum İstanbulda oturuyorum elden teslim almak istiyorum ücretli ücretsiz fark etmez kargo ile almaktan çekinme sebebim kargo yolda gelirken tüpün içindeki kraliçenin veya işçisi varsa işçisine zarar gelsin istemiyorum. Ciddi kişiler discord veya instagram üzerinden benimle iletişime geçebilir. Teşekkürler...

Discord: GAZEF#0304
İnsta : berkanyelken

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
563
496
375
Ödüller
9
LV
3

Ateş karıncası derken hangi ateş karıncası? Bir sürü ateş karıncası var. Avrupa ateş karıncası mı(myrmica), kırmızı ithal ateş karıncası(solenopsis invicta) mı? Ateş karıncası familyası diye bir familya yok. Aynı cinse ait farklı türleri var. Cins ismi verseniz işiniz kolaylaşır.

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Ateş karıncası derken hangi ateş karıncası? Bir sürü ateş karıncası var. Avrupa ateş karıncası mı(myrmica), kırmızı ithal ateş karıncası(solenopsis invicta) mı? Ateş karıncası familyası diye bir familya yok. Aynı cinse ait farklı türleri var. Cins ismi verseniz işiniz kolaylaşır.
Pheidole de ateş karıncaları arasında yer alıyormu peki ?

nigrita

Majör
16 Ara 2021
103
51
75
LV
0

belki herhangi bir ateş karıncası arıyordur tür fark etmeksizin.

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
563
496
375
Ödüller
9
LV
3

Pheidole de ateş karıncaları arasında yer alıyormu peki ?
Öyle bir bilgiye hiç rastlamadım, muhtemelen hayır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kaynak verir misiniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

belki herhangi bir ateş karıncası arıyordur tür fark etmeksizin.
Olabilir fakat cinslerini bilse kendisi için daha iyi olur. Tetramorium'a ateş karıncası diyerek satmaya çalışmayacakları ne malum?

GAZEF

Yumurta
21 Şub 2022
4
2
15
LV
0

Ateş karıncası türünün hepsi çok cazip geliyor bana lakin çok çabalasam bile istediğim türü invictayı bulamayacağım o yüzden üzülerek söylemek isterim ki konuyu kilitleyebiliriz. Teşekkürler...

Users who are viewing this thread

Üst Alt