Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Cam tüpten kaçan karınca

Dantel

Media
15 Tem 2021
102
13
55
LV
0
 
Az önce kontrol amaçlı kolonilere bakmaya gitiğimde colobopsis truncata nın yerinde olmadığını fark etim. Nemi sevmediklerinden pamuğu biraz gevşek tutmuştum bu şekilde kaçmış. Kötü olan taraf kaçabileceği çok yer var. Ben şekerli su koysam bi yerlere gelebilir mi şekerli suya yoksa karıncalarda boyle bişey mümkün değil mi? Başka çözüm öneriniz varsa yazın lütfen
 

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,980
1,850
475
Ödüller
20
LV
5
 
Valla işin zor muhtemelen kendine uygun bir yer bulup girmiştir ve oradada yumurtlayabilir ben tüpten tüpe transfer ederken bile saatlerce günlerce bekliyorum çıkmıyorlar tüpten gerisini sen düşün :(
 

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
569
499
375
Ödüller
9
LV
3
 
Şekerli suya gelme olayı oldukça mantıksız. Kraliçenin ilk yapacağı şey yuva bulmak olacaktır, bulduktan sonra da oradan çıkması için bir sebep yok. Zaten besine ihtiyacı yok işçiye kadar. Zor bulunur hocam, kolay gelsin.
 

Dantel

Media
15 Tem 2021
102
13
55
LV
0
 
Daha demin yerde bişeyin hareket etiğini gördüm. Kaybolan karınca olduğunu anlayıp yakaladım. İşin ilginci ortalıkta dolaşma sebebini anlamadım yani okadar saklanacak yer varken kaybolduğu yerin 3m uzağında yerde neden dolaşıyodu ki? Karınca sağlam ama antenlerinden birisi sağlam gözükmesine rağmen esniyordu(yani kopmamıştı ama sanki anteni ıslanmışda tam oynatamiyodu istediği gibi)
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt