Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Cins nedir acaba

Hunt3r

Yumurta
12 Haz 2021
35
5
15
LV
0

Cinsi tam olarak nedir?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Resim ve video burada

Dun buldum ve formikaryuma koydum sanirim yumurta birakmis ve nasil bi outworld kurmam lazim besleme yontemi ne olmali acaba

Ekli dosyalar

• 17776094366883422892114840549546.jpg
    17776094366883422892114840549546.jpg
    116.4 KB · Görüntüleme: 53
  • 20260501_072507.mp4
    3.2 MB
Son düzenleme:

Benzer konular

omereymenc

Pupa
29 Mar 2025
58
17
30
LV
0

Camponotus (tanaemyrmex) kraliçesi.

Cinsi tam olarak nedir?

Resim ve video burada

Dun buldum ve formikaryuma koydum sanirim yumurta birakmis ve nasil bi outworld kurmam lazim besleme yontemi ne olmali acaba
Tüpte besleyin formikaryum çok büyük stres yapar. Tüp kurulumunu yapın tüpte besleyin işçileri yeterli sayıya ulaştığında outwrold bağlarsınız. Sonra formikaryuma alırsınız.

Hunt3r

Yumurta
12 Haz 2021
35
5
15
LV
0

Camponotus (tanaemyrmex) kraliçesi.

Tüpte besleyin formikaryum çok büyük stres yapar. Tüp kurulumunu yapın tüpte besleyin işçileri yeterli sayıya ulaştığında outwrold bağlarsınız. Sonra formikaryuma alırsınız.
Tesekkurler

Yumurtami acaba assagida gorunen peki ? Besin konusu nasil olmali bide

omereymenc

Pupa
29 Mar 2025
58
17
30
LV
0

Tesekkurler

Yumurtami acaba assagida gorunen peki ? Besin konusu nasil olmali bide
Tam anlayamadım yumurta mı değil mi, sadece aşağıda görünen şeyi çekebilir misiniz? Turuncu gibi görünüyor ve genelde bu kraliçeler öyle yumurtluyor. Bu cins hasatçı değildir bu nedenle tohum tüketmezler. Şekerli su ve ballı suyu severler. Protein olarakta beslemek zorundasınız bunun için un kurdu alıp onunla besleyebilirsiniz. Yani haftada 1 un kurdu kesip ve şekerli su vererek diyetlerini sürdürebilirsiniz. İşçiler çıktıktan sonra besleme yapın. İşçiler çıkana kadar nesine gerek yoktur.

Users who are viewing this thread

Üst Alt