Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Cinsi nedir

kocakarınca

Yumurta
26 Tem 2024
2
0
5
LV
0

1000043111.jpg

beyler şöyle bi çiftleşme organizasyonuna denk geldim biraz ötede mezarlık bile yapmışlar bir sürü ölü prens vardı.
içlerinde kanatsız kraliçe aradım ama bulamadım. ben de 4 tane kraliçe 5 tane prens aldım outworld gibi bir şeyim vardı içine attım karanlık bir yere koydum sabaha kadar beklicem kanat dökmelerini. eğer hiçbiri kanat dökmezse 2 tanesini tüpe alıp yumurtlamalarını beklicem (diğerlerini toplu çiftleşme alanına geri bırakacağım) ama ne cins olduklarını bilmiyorum "lasius emarginatus" diye tahmin ediyorum sırtlarındaki kızıllıktan dolayı. yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular Forum Tarih
anttttt73 Tür / Cins Sorgulama 2 70
Espresso Karıncalar 4 248
Hunt3r Tür / Cins Sorgulama 4 236
kerembilgin Tür / Cins Sorgulama 4 737
M Karıncalar 1 489

Benzer konular

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
399
337
275
Ödüller
6
LV
3

Cins tahmininiz doğru, Lasius cinsi. Ama türü hakkında kesin konuşamayız. Yapay çiftleştirmeye gelirsek aynı yuvadan aldıysanız ve bulduğunuz türde ensest üreme özelliği yoksa çiftleşmezler, fatklı yuvadan aldıysanız da çiftleşme ihtimalleri az.

kocakarınca

Yumurta
26 Tem 2024
2
0
5
LV
0

Cins tahmininiz doğru, Lasius cinsi. Ama türü hakkında kesin konuşamayız. Yapay çiftleştirmeye gelirsek aynı yuvadan aldıysanız ve bulduğunuz türde ensest üreme özelliği yoksa çiftleşmezler, fatklı yuvadan aldıysanız da çiftleşme ihtimalleri az.
o zaman salıyorum ben diğerlerini aldığım yere. 2 tane kraliçeyi alıkoymayı düşünüyorum biri yumurtlamazsa öbürü yumurtlasın ikiside yumurtlarsa hobici bir arkadaşa veririm.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 30928
beyler şöyle bi çiftleşme organizasyonuna denk geldim biraz ötede mezarlık bile yapmışlar bir sürü ölü prens vardı.
içlerinde kanatsız kraliçe aradım ama bulamadım. ben de 4 tane kraliçe 5 tane prens aldım outworld gibi bir şeyim vardı içine attım karanlık bir yere koydum sabaha kadar beklicem kanat dökmelerini. eğer hiçbiri kanat dökmezse 2 tanesini tüpe alıp yumurtlamalarını beklicem (diğerlerini toplu çiftleşme alanına geri bırakacağım) ama ne cins olduklarını bilmiyorum "lasius emarginatus" diye tahmin ediyorum sırtlarındaki kızıllıktan dolayı. yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar az önce uyandım çiftleşmişler mi diye konrtol ederken yaptığım outworldde düşmüş büyük bir kanat, ölü bir prens farkettim ve düşüreni alıp tüpün içine koydum. artık bir kraliçem olduğundan eminim. karanlık bir yere koydum bekliyorum. ilk işciler ne zaman çıkar? ben lasius nigar olduğunu tahmin ediyorum

Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt