Merhabalar bu kraliçeyi bu gün tetramorium'a benzeterek aldım fakat elimdeki tetramoriumlarla karşılaştırdım bi benzerlik göremedim. Ve sanırsam iğneside var türünü crematogaster olarak düşündüm ama cremaların iğnesi olurmu bilmem.
İgne tüm crematogoster türlerindemi vari ve etkilimi ne oluyor sokunca 1tanesiEvet Crematogaster, kendileri iğneye sahip.
Bende buldum benimkine crematogoster cerasi dediler abdomenin altı sarımsı ve abdomenin yanlarında 2 tane sarı leke oluyor sadece abdomeninde öyleyse seninkide cerasi olabilirMerhabalar bu kraliçeyi bu gün tetramorium'a benzeterek aldım fakat elimdeki tetramoriumlarla karşılaştırdım bi benzerlik göremedim. Ve sanırsam iğneside var türünü crematogaster olarak düşündüm ama cremaların iğnesi olurmu bilmem.
Bazılarında yok diye biliyorumİgne tüm crematogoster türlerindemi var abi ve etkilimi ne oluyor sokunca 1tanesi
Cremaların iğnesi var ama bildiğin kadarıyla iğneyi vücüduna saplayıp zehir enjekte etmektense abdomenini karşı tarafa çevirip fışkırtıyor ama tüm türlerinde bu var mı bilmiyorum yanlışım varsa düzeltinİgne tüm crematogoster türlerindemi var abi ve etkilimi ne oluyor sokunca 1tanesi
İşçilerde iğne yok değilmi cremaların?Cremaların iğnesi var ama bildiğin kadarıyla iğneyi vücüduna saplayıp zehir enjekte etmektense abdomenini karşı tarafa çevirip fışkırtıyor ama tüm türlerinde bu var mı bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin
Var ama bazı türlerde yok diye biliyorumİşçilerde iğne yok değilmi cremaların?
Benimkinin alt türü ne biliyonmuVar ama bazı türlerde yok diye biliyorum
Benimkinin alt türü ne biliyonmu
??crematogaster auberti diye düşünüyorum bu arada türü, alt türü karıştırma işin içine![]()
|