| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| T | Deney tüpü | Formicarium ve Yaşam Alanları | 3 | 1K | |
|
|
Deney Tüpü Boyutu | Formicarium ve Yaşam Alanları | 5 | 2K | |
|
|
Bir deney tüpünde kaç tetramorium işçisine bakılabilir | Karıncalar | 2 | 1K | |
|
|
Deney Tüpü Plastik Olsa Sıkıntı Çıkar Mı? | Karıncalar | 4 | 2K | |
|
|
Deney tüpünü nereden alayım | Karıncalar | 11 | 6K |
Teşekkür ederim. Dediğin gibi rasel kimya kapanmış. Başka deney tüpü arayan arkadaşlar için erdem kitabevinin arkasındaki yerde ilk girdiğimde bizde yok dedi 1-2 saat başka yerlerde aradım son olarak tekrar oraya uğradım durumu anlatınca verdiler.Önceden Rasel Kimya Vardı Sanırsam Kapandı,Foruma Yakın Olan Kütüphanenin Arka Tarafında Bir Yer Daha Olması Lazım Google Mapsten Bakarsanız Bulabilirsiniz
Kayseride Olan Parklar Çok İşlek Park Gibi Yerlerde Bulman Zor Olur Bozantıda Bir Ara Sokak Var O Sokakta Uçuşlar Oluyor Veya Reşadiyede BulabilirsinTeşekkür ederim. Dediğin gibi rasel kimya kapanmış. Başka deney tüpü arayan arkadaşlar için erdem kitabevinin arkasındaki yerde ilk girdiğimde bizde yok dedi 1-2 saat başka yerlerde aradım son olarak tekrar oraya uğradım durumu anlatınca verdiler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@Efe.. Bir de Kayseri' de kraliçe karınca arayabileceğim bildiğin bir yer var mı?
merhaba bende karınca hobisine başlamak istiyorum sen eğerki bulduysan kraliçe karıncayı nerden buldun bide test tüpü buluduğun yeri söylermisin fiyatı ileMerhabalar ben karınca beslemek için deney tüpü arıyorum uygun bir site veya Kayseri de alabileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz?
ismi tam olarak söylermisinÖnceden Rasel Kimya Vardı Sanırsam Kapandı,Foruma Yakın Olan Kütüphanenin Arka Tarafında Bir Yer Daha Olması Lazım Google Mapsten Bakarsanız Bulabilirsiniz
Eski konulara cevap yazmak yerine lütfen kendi konunuzu açınız. Eski konuları yukarı çıkararak diğer insanların konuları alta iniyor, dikkate alalım lütfenmerhaba bende karınca hobisine başlamak istiyorum sen eğerki bulduysan kraliçe karıncayı nerden buldun bide test tüpü buluduğun yeri söylermisin fiyatı ile
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ismi tam olarak söylermisin
|