| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| A | Satılık Formicaryum ve Hobi Malzemeleri | Satmak İsteyenler | 0 | 286 | |
| A | Festai ve siyah formica arıyorum | Karıncalar | 0 | 566 | |
|
|
Denemesel Formicarium | Formicarium ve Yaşam Alanları | 7 | 3K | |
|
|
Ant formicarium 3D | Malzeme | 2 | 2K | |
|
|
(Pasif) Satılık campotonus ve formica kolonisi + Güneş gülü bitkisi | İlanlar Arşivi | 10 | 4K |
kış uykusunda besleme yapmana gerek yok dostum karıncalar kış uykusuna geçmeden önce her zamanki gibi beslemesini yap onlar kış uykusuna geçince metabolizmalarını aşırı yavaşlatırlar bu sebepten yiyecek ihtiyacı duymazlararkadaşlar 25-30 işcili formica rufibarbis kolonimi kış uykusuna yatırmalımıyım ? yatırırsam ne zaman yatırayım ve kaç derecede durmaları gerek ? bide kış uykusu boyunca hiç rahatsız etmeyecekmiyiz ? yani besleme vs yapılmıyor mu ?
abi peki ya oglen ne oluyor ? yani gece sogukken sabah birden isiniyor vs. bundan dolayi uyku bozulmuyormuBende de 30-40 işçili 2 adet rufibarbis kolonisi var balkona koydum yavaş yavaş soğuyor şubat ve ya mart sonuna kadar yatıcaklar kış uykusunda beslemeye gerek yok
Öğlen sıcaklık çok yükselmiyor ve geceden öğleme kadar saatler var bu değişim oldukça yavaş oluyor zaten doğada da bu durum böyle hep aynı sıcaklık değil sıkıntı olmaz o nedenleabi peki ya oglen ne oluyor ? yani gece sogukken sabah birden isiniyor vs. bundan dolayi uyku bozulmuyormu
|