Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Gecko arıyorum.

Nwoon

Yumurta
23 Nis 2023
1
0
5
LV
0
 
Merhaba! Gecko arıyorum. Leopard Gecko olursa daha iyi olur. Yetişkin olmasına gerek yok çünkü yetişkin olanlar daha pahalı oluyorlar. O yüzden yavru arıyorum. Şöyle 4-5 aylık olırsa daha iyi olur. Fiyat olarak belki çok düşük ama 300 TL civarları düşünüyorum. Gönderim olarak da konumumun çok fazla dışına çıkamam. Yani Balıkesir dışına çıkamam. Bu yüzden lütfen kargo ile Balıkesir veya Balıkesir/Edremit'e gönderebilecekler geri dönüş yapsın. Burdan yanıt verebilirsiniz. Olmazsa numaramı veririm.
 

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,983
1,855
475
Ödüller
20
LV
5
 
300e sanmıyorum bulacağını ki hadi buldun diyelim ya hastalıklıdır yada pet
Çünkü geçen sene 400-500 den satılıyordu 5-6 aylık yavrular..
 

Thunder

Alate
Deneyimli Hobici
26 Tem 2020
407
223
225
Ödüller
6
LV
3
 
O fiyata canlı bulamazsınız , bulsanız bile size problemli bir canlı satmaya çalışacaklardır. Belirtmemişsiniz ama canlıyı almadan önce canlının gereksinimlerini temin ettiniz mi eğer etmediyseniz onlar da ucuz şeyler değil elbette yaşam alanı için saklama kabı, saklanma alanı için saksı gibi alternatif ucuz şeyleri kullanabilirsiniz fakat kalsiyumları (d3lü , d3süz) mültivitaninide almanız gerekiyor; yerli üretici olan petcalvitin 3 lü kampanyası var en son 275 TL idi , ayrıca canlı için ısıtıcı ped almanız gerekiyor o da ucuz değil ne yazık ki bu saydıklarım ilk etapta alınacak şeyler sonrasında sadece kalsiyum ve mültivitanini alırsanız ilk alacağınız supmlementler canlı için sizi aylarca idare eder. Beslenme diyetinde en az 2 çeşit canlı yem kullanmanız gerekiyor hem canlının beslenmesi hem üretim için az sayıda alamayacağınız ve sürekli de satın alamayacağınız için fazla bir miktarda almanız gerekiyor. Leolar için de ideal yem olarak ve bulunabilirlik açısından morio ve tartara tercih edeceksinizdir tane olarak satılıyor bunlar da sizin leo için verdiğiniz bütçe kadar canlı yeme para ödeyeceksiniz. Başta söylediğim gibi siz belirtmediğiniz için söyledim bunları belki siz bu hesabı yapmışsınızdır , en azından bu canlıyı beslemek isteyen başka kişiler olur onlara bir nevi rehber niteliğinde bilgi olur.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt