Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Herkese selamlar

Ender

Yumurta
10 Tem 2024
5
2
15
LV
0

Merhaba ben yeni karınca çiftçisi adayı Umut. Yaşım küçük ama çok hevesliyim. Bu yolda inşallah siz de benim yanımda olursunuz. Şuanlık aklımda tam bir tür kesinleştirmedim. Canlı veya cansız herhangi bir böceğe ulaşımım yok. Bu şartlarla bir karınca türü arıyorum bana yardımcı olursanız çok makbule geçer. Bu yazıyı okuyup cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler.

Benzer konular

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Canlı yem tedarik ederseniz ilk koloniniz benden olur. Baharda da az bulduğum türlerin kraliçesinden verebilirim. Hobiye hoş geldiniz.

Ender

Yumurta
10 Tem 2024
5
2
15
LV
0

Teklifiniz için çok teşekkürler fakat ailem canlı yeme pek sağlıklı yaklaşmıyor bu yüzden messor düşünüyorum eğer canlı yeme izin verirlerse haber veririm.

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
409
341
275
Ödüller
7
LV
3

Hobiye hoş geldiniz, yaşınızın sorun olacağını düşünmeyin. Önemli olan bilginiz ve ilginiz.

Karınca hobisi canlı yem olmadan pek mümkün değil maalesef. Canlı yem olmadan Messordan öteye zor geçersiniz. Messor cinsinde bile bir süre sonra canlı yemsiz gelişim duracaktır. Eğer canlı yem alıp buzluğa atabilirseniz çok daha iyi olacaktır.

Users who are viewing this thread

Üst Alt