Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Duyuru İlanlar ve konu açılmaması Hk.

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,983
1,853
475
Ödüller
20
LV
5
 
Herkese tekrardan merhaba

Forumu bir süre inaktif duruma alıp ilanlarda tekrar güncellemeye gitmek istedik ve geçmiş tecrübelerden yola çıkarak hem siz forum üyelerinin güvenliği hemde forumun referansı açısından olumlu yönde ilerlemek adına alınan bir karar oldu..

Biz forum yetkilileri egzotik ve eklem bacaklı canlıların ilanlarında her ne kadar kurallara uyup ilanları seçerek yayınlıyor olsakta son zamanlarda çok fazla dolandırılma, şikayet, kötü kargo veya ölü canlı paketleme gibi bir çok şikayetin ardından diğer platformlarda forum adına ister istemez -referans oluşturuyor ve insanların bakış açısı farklı oluyordu..

Bu neticeler doğrultusunda ilanlar kısmını tamamen kapattık ve ilk yıllarımızda olduğu gibi sadece karınca ve diğer canlılar üzerine yoğunlaşmak adına yardımcı olabilecek konular ve rehberler ile tekrar forumu aktif duruma getirdik.. ilerleyen zamanda sadece karınca veya karınca malzemeleri ilanları için tekrar güncelleme gelecektir bunu tekrar düşünüp karar vereceğiz..

Bu güncelleme doğrultusunda anlayışınız için teşekkür eder ve iyi forumlar dileriz..

-Karınca dünyası yönetim-
 

Benzer konular

Karınca_kolonim

Asker
Moderatör Şefi
2 Eki 2022
380
141
185
Ödüller
4
LV
2
 
Böyle bir güncelleme gelmesi forum ve doğa açısından çok iyi olacağını düşünüyorum. Doğadan wc satan insanlar artık forumdan uzaklaşmaya başlar.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt