Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İşçileri Ölen Kraliçe

SuepHe

Yumurta
5 Nis 2021
1
0
5
LV
0
 
Başlıkta da belirttiğim gibi. Bu işe yeni başladım ve internetten karınca aldım. İşçileri ölü geldi kraliçe yaşıyor ama. Ara sıra kendini top haline getirip geri düzeliyor. Üzeri kırmızı transparan ile kapalı. Linke top hali dediğim şekli var.

 

Onlorot

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
Sponsor
1 May 2020
922
671
375
Ödüller
16
LV
5
 
İnternet üzerinden karınca alırken her zaman belirttiğim gibi güvenilir sitelerden almanızı öneriyorum. Sizin sorunuza gelirsek kargoda satıcı ne kadar iyi paketlerse paketlesin strese girebiliyorlar. İşçi kaybı sarsıntı, düşük sıcaklık ve stresten dolayı olmuş olabilir. Kraliçenin yaşama şansı düşük eğer yumurtası yoksa çok çok düşük. Şimdi yapmanız gereken az bir protein ve şekerli su takviyesi yapıp strese sokmadan beklemek. Yumurtaları varsa onları büyütmesini sağlamalısınız. Yoksa da önce yumurtlamasını sonra da yumurtalarını büyütmesini sağlamalısınız. Kolay gelsin iyi hobiler
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt