Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

ısı ölçer hakkında

Kivanc

Pupa
11 Kas 2024
58
12
30
LV
0

ısı ölçer illa almalımıyız yoksa ateş ölçerle veya başka birşeyle ölçülebilrimi

ayrıca ben messor kraliçesi alıcam 25*27 derce olması lazım diyodu ben daha sıcakta bekletsem sıkıntı olurmu yani oda sıcaklığında

Benzer konular

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

ısı ölçer illa almalımıyız yoksa ateş ölçerle veya başka birşeyle ölçülebilrimi

ayrıca ben messor kraliçesi alıcam 25*27 derce olması lazım diyodu ben daha sıcakta bekletsem sıkıntı olurmu yani oda sıcaklığında
Isı ölçeri kesinlikle al, öteki derece ölçerler kullanışsız olabiliyo , benim gibi karıncaları yakmak gibi bi hata yapmazsın,
Kraliçeyi ihtiyacı olan derece aralığında bulundurmak en sağlıklısı olur, insanlar yumurtalar hızlı çıksın diye dereceyi arttırabilir ama hiç gerek yok hele ki deneyimsizsen

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Isıtıcı kullanıyorsanız zaten termostatlı bir tane almanız gerekli. Aksi durumlar tehlike arz ediyor. Eğer ısıtıcı almayacaksanız oda sıcaklığı yeterlidir. Daha üstüne de çıkabilir sizin için sorun olmayacak kadar yüksek sıcaklık hayvana da pek sorun çıkartmaz genelde. Aman 45 derece bana koymaz deyip pişirmeyin de. 25-32 arası uygundur.

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
409
341
275
Ödüller
7
LV
3

Isıtıcı kullanmıyorsanız ve ısı takibi yapmanız gerekmiyorsa almayın. Ve Messor için 25 derecenin altı sıkıntı yaratmaz, 20'nin altına çok düşmesin yeter ki.

Users who are viewing this thread

Üst Alt