Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Karınca boyama gıda boyası yardim

25 Ara 2022
58
29
30
28
LV
0

Merhabalar herkese uzun suredir aklimda olan birseydi ve yapacagim artik sanctuslarda yapacagim mavi ve yesil

Cok baktim yazdim arastirdim dr gusto markasini sectim ve bir hobi kanalida bununla denemis dr gustoyu aliyorum

Ve yapan eden cok var bayada sordum sorusturdum zarari yokmus bencede bisey olmaz diye dusunuyorum
Birde burdanda fikirler almak isterim ne dusunuyorsunuz

Simdiden tesekkurler
Iyi hobiler dilerim herkese

Benzer konular

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Merhabalar herkese uzun suredir aklimda olan birseydi ve yapacagim artik sanctuslarda yapacagim mavi ve yesil

Cok baktim yazdim arastirdim dr gusto markasini sectim ve bir hobi kanalida bununla denemis dr gustoyu aliyorum

Ve yapan eden cok var bayada sordum sorusturdum zarari yokmus bencede bisey olmaz diye dusunuyorum
Birde burdanda fikirler almak isterim ne dusunuyorsunuz

Simdiden tesekkurler
Iyi hobiler dilerim herkese
Reçel de kullanabilirsin, sanctuslar sever mi bilmem ama gıda boyasına göre daha güvenli diye düşünüyorum

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Tesekkurler

Oyle cok olmaz bence baska renk istesek recelde kirmjzi olsa mavi yesilde olsa onu neyle yapariz oda var recel isi pek sey yapmaz bence
Renkli suyla ilgili şöyle bir şey söyleyebilirim. Çok tükürüyorlar. Suyu devamlı etrafa tükürüp yayıyorlar tüp leş gibi oluyor. Şeffaf suda bunu yaptıklarında belli olmuyor ama renkli çok kötü duruyor. Ayrıca tek renk ile bunu denemeniz bence daha iyi olur.

25 Ara 2022
58
29
30
28
LV
0

Renkli suyla ilgili şöyle bir şey söyleyebilirim. Çok tükürüyorlar. Suyu devamlı etrafa tükürüp yayıyorlar tüp leş gibi oluyor. Şeffaf suda bunu yaptıklarında belli olmuyor ama renkli çok kötü duruyor. Ayrıca tek renk ile bunu denemeniz bence daha iyi olur.
Cok tesekkurler

Ozaman risk yok zarari yok canli icin

tukurme durumu dogru oda var campolar ozellikle cok tukuruyor onuda dikkat edeyim

Gerci oyle boyle olursada artik saglik olsun.azar azar veririz gerci oyle tukururlersede kalir tup artik bi sure sonra temizlerler artik

Cift renk karisik planim vardi aslinda
gerci yine oylede kirlencekse boylede kirlencekse yine kirlencek madem oyle boylede yapicam gida boyalarim geldi elime
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cok tesekkurler

tukurme durumu dogru oda var campolar ozellikle cok tukuruyor onuda dikkat edeyim

Gerci oyle boyle olursada artik saglik olsun.azar azar veririz gerci oyle tukururlersede kalir tup artik bi sure sonra temizlerler artik

gerci yine oylede kirlencekse boylede kirlencekse yine kirlencek madem oyle boylede yapicam gida boyalarim geldi elime

Cok tesekkurler

Tekrar tekrar cok tesekkurler

bu arada mesaj 3 defa gitmis
Su sira forumda sorunlarda var biraz
Telde eski
Gerci forumda baya sorun var gibi mesaji atmis ama gostermiyor sey yapmiyor bazen onun icinde kusura bakmayin

Users who are viewing this thread

Üst Alt