Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Karınca Yumurta Evreleri

• Konbuyu başlatan NECO
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14

NECO

Majör
10 Nis 2021
91
40
80
LV
0

Merhaba bulduğum 2 karınca bulduktan sonraki gün yumurtladı ama 10-15 gün geçti hala aynı boyuttalar sanki ne kadar sürer gözle görülür büyüme.Acaba döllenmemiş mi kraliçe yuva kazmaya bile başlamıştu bulduğumda kanatsızdı .

Metehan

Asker
15 Ara 2020
363
177
185
Ödüller
3
24
LV
2

Merhaba bulduğum 2 karınca bulduktan sonraki gün yumurtladı ama 10-15 gün geçti hala aynı boyuttalar sanki ne kadar sürer gözle görülür büyüme.Acaba döllenmemiş mi kraliçe yuva kazmaya bile başlamıştu bulduğumda kanatsızdı .
Bazı cinslerin kuluçkası biraz daha uzun sürebiliyor veya çıkmış olabilirler ilk aşamalarda larvalar yumurta gibi görünürler türü messor ise 1 hafta daha sabredin

NECO

Majör
10 Nis 2021
91
40
80
LV
0

Bazı cinslerin kuluçkası biraz daha uzun sürebiliyor veya çıkmış olabilirler ilk aşamalarda larvalar yumurta gibi görünürler türü messor ise 1 hafta daha sabredin
Ben beklerimde hayvan işçisi çıkana kadar bişey vermeyeceğim dayanır mı vakit uzuyor çünkü birkaç tohum versemmi messor.

Metehan

Asker
15 Ara 2020
363
177
185
Ödüller
3
24
LV
2

Ben beklerimde hayvan işçisi çıkana kadar bişey vermeyeceğim dayanır mı vakit uzuyor çünkü birkaç tohum versemmi messor.
Sağlıklı bir messor kraliçesinde 1 aydan uzun idare edicek depoları mevcut olur tohum vs gerek yok

Ömer Faruk Karanfil

Kraliçe
Deneyimli Hobici
16 Haz 2020
572
447
325
Ödüller
8
LV
3

hocam 2 ay aç kalmış messorum vardı, ve bu kraliçe yeni uçuş yapmamıştı hani, kafan rahat olsun baya dayanıklı hayvanlar.

yyurdugul

Süper Majör
10 Nis 2021
248
114
140
Ödüller
3
LV
2

kardeş valla aynı durumdayız bende sorucaktım .

Users who are viewing this thread

Üst Alt