furricanee
Pupa
- 4 May 2021
- 91
- 11
- 30
LV
0
Arkadaslar lasius niger kraliçemin yanında yumurtaya benzer seyler buldum yumurtlamış olabilir mi birde yumurtladiysa simdi yem vermem gerekiyor mu
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Cataghlypsis karıncam pamuğu parçalıyor. | Karıncalar | 1 | 664 | |
| M | kralieç karıncamın türü ne | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 484 | |
|
|
Karıncam yumurtluyor mu? | Karıncalar | 4 | 1K | |
|
|
Karıncam da sorun mu var? | Karıncalar | 2 | 965 | |
|
|
Kraliçe karıncam yumurtlamış | Yem ve Besleme | 1 | 866 |
En az 1,5 - 2 hafta bakma eğer dayanabilirsen.Arkadaslar lasius niger kraliçemin yanında yumurtaya benzer seyler buldum yumurtlamış olabilir mi birde yumurtladiysa simdi yem vermem gerekiyor mu Ekli dosyayı görüntüle 6713
Evet yumurtlamış, ilk işçi çıkana kadar yemek vermene gerek yok. Lasius niger değilde neglectus a daha çok benziyorArkadaslar lasius niger kraliçemin yanında yumurtaya benzer seyler buldum yumurtlamış olabilir mi birde yumurtladiysa simdi yem vermem gerekiyor mu Ekli dosyayı görüntüle 6713
Ben hobiye yeni başladim bir bilene sormustum lasius niger olabilir demiştiEvet yumurtlamış, ilk işçi çıkana kadar yemek vermene gerek yok. Lasius niger değilde neglectus a daha çok benziyor
Ben hobiye yeni başladim bir bilene sormustum lasius niger olabilir demişti
Tr deki tek lasius türleri bunlar değil başka türler de var pek bir yararı yok bununEkli dosyayı görüntüle 6754
Bu resim sana yardımcı olabilir.
Tr deki tek lasius türleri bunlar değil başka türler de var pek bir yararı yok bunun
kanka tüpü fazla sarsma strese girip yumurtaları yiyebilir haberin olsun cover i çıkarıp dışından foto at haberin olsunArkadaslar lasius niger kraliçemin yanında yumurtaya benzer seyler buldum yumurtlamış olabilir mi birde yumurtladiysa simdi yem vermem gerekiyor mu Ekli dosyayı görüntüle 6713
Kanka test tüpü degil gecici birseyin icine koymustum karantina bitene kadar bekliycem sonra baska bir test tüpünu nakil edicem test tüpundede bir tane lasius niger var o hala yumurtlamadıkanka tüpü fazla sarsma strese girip yumurtaları yiyebilir haberin olsun cover i çıkarıp dışından foto at haberin olsun
|