Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraıncalar kurdu içeri soktu

• Konbuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11

Ali

Pupa
8 May 2021
38
2
30
LV
0

Un kurdunu componotus kolonim içeri dibe soktu outworlde filan çıkarır belki dedim yok almaya çalıştım çok strese girdiler bıraktım 1 hafta filan oldu alıyımmı yoksa kendileri bir süre sonra atarmı

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

İşleri bitince atıyorlar dışarı acele etme

• Beğen
Tepkiler: Ali

karakter219

Yumurta
16 Tem 2021
14
2
15
LV
0

bazı karliçelerde o kadar dursada sorun olmuyor benim eskiden önceki beslediğim zamanda bir formica kraliçem vardı yemı alıp tüpe sokar etrafınada ağ gibi bişeyler sararlardı gözükmeyecek kadar çok değil böyle hafif ağ gibi bişey olurdu uzun süre sonra kontrol ettiğimde hala yumşak ve iyi durumdaydı tabi bu istisna ama normalde çoğu koloni öyle yapıyor bendeki şuan 4 ü öyle yapıyor yüksek ihtimal 1 hafta geçtiyse sadece kabuk kısmı kalmıştır yemin oda çok sorun yaratmaz

• Beğen

berkayr

Pupa
6 Tem 2021
67
27
30
LV
0

Kesinlikle kendin almanı tavsiye etmem yenisini ver zaten eskisiyle işleri bitince kendileri çıkarıyor kendin alıp kraliçeyi strese sokmaya gerek yok

• Beğen

Users who are viewing this thread

Üst Alt