Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe arayanların okumasını tavsiye ediyorum.

Dragan

Süper Majör
Emektar
11 Haz 2020
277
112
140
Ödüller
4
LV
2
 
Öncelikle merhabalar forum sakinleri, son zamanlarda karşılaştığım şeyler hoşuma gitmemeye başladı bunları dile getirmek istedim.
Son zamanlarda aramıza çok sayıda yeni hobiye başlayan arkadaşlar katıldı.Ve kış ayında olduğumuz için kraliçe bulmakta zorlandılar ve birçoğu bulamadılar onun için mart-nisan ayı uçuşlarını bekliyorlar.Sizlerden isteğim bakabileceğiniz kadar kraliçe sahiplenmek, evet sizi anlıyorum heycanlısınız, bundan 4.5 yıl önce bende ilk başlıyacağım zaman çok heycanlıydım kraliçe bulcam felan diye en sonunda bulmuştum ve çok sabırsızlanıyordum yumurtaların çıkması için. Çok güzel bir duygu. Lütfen en fazla 3 4 adet kraliçe yakalayınız, çünkü biraz videolardan birazda çevremden duyduklarıma göre bi hevesle başlanıp sonra sıkılınıp kraliçeleri satmaya çalışıyorsunuz ve bir çoğu kargoda ölüyor. Ve geçen haftalarda arkadaşımdan duyduğum bir şey var hobiden sıkılıp kraliçenin olduğu ve 100 den fazla işçinin olduğu tüpü kuma dökmüş, yuva yapcaklarını sanmış ve hepsi ölmüş. Diceğim o ki hayvanların günahına girmeyelim. Bakabileceğimiz kadar yakalayalım!!
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt