Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe karınca

Messor

Asker
27 Eyl 2020
350
128
185
Ödüller
3
LV
2

Kraliçe karıncam bulduğumdan sonra bi kanadını döktü ama diğer kanadını dökmedi şimdide kanadı biraz suya bulaştımı (test tüpü içerisindeki pamuktaki su) test tüpünün kenarlarına yapışıyor ve hareketini kısıtlıyo buna ne çözüm bulabilirim (selonopsis fugax)
Kesim diye düşündüm ama riskli olabilirmi

B

buiyiydi_4dmin

Misafir
Misafir Üye
Pamuktaki suya nasıl yapışıyor anlamadım bence tüpünü değiştir pamuğu suya fazla itme su gelsin ama az gelsin yani bende hic öyle olmamıştı.

Onlorot

Kraliçe
İş Ortağı
Moderatör
Deneyimli Hobici
1 May 2020
934
707
375
Ödüller
16
LV
5

Çok fazla nemli olabilir test tüpü fakat normal bir şey kanadının yapışması. Sıkıntı çıkarabilir bir süre sonra. Tüpü değiştirmeyi deneyin daha az nemli bir test tüpüne alın. Eğer tek kanadını daha dökmesse döllenmemiş olabilir. Benim şu ana kadar gördüğüm her tek kanatlı kraliçe yumurtladı ama gelişim göstermedi. Bir süre sonra öldü. Bol şanslar

Messor

Asker
27 Eyl 2020
350
128
185
Ödüller
3
LV
2

Çok fazla nemli olabilir test tüpü fakat normal bir şey kanadının yapışması. Sıkıntı çıkarabilir bir süre sonra. Tüpü değiştirmeyi deneyin daha az nemli bir test tüpüne alın. Eğer tek kanadını daha dökmesse döllenmemiş olabilir. Benim şu ana kadar gördüğüm her tek kanatlı kraliçe yumurtladı ama gelişim göstermedi. Bir süre sonra öldü. Bol şanslar
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Messor

Asker
27 Eyl 2020
350
128
185
Ödüller
3
LV
2

Bide selonopsis fugax yumurta yaptıktan kaç gün sonra işçileri çıkar eğer çıkmazsa mevsimi gelince doğaya salim diye soruyorum

❀mia

Kraliçe
27 Eyl 2020
736
333
325
Ödüller
8
LV
3

Bir sorun olmaz merak etmeyin kanadı zamanla kurur kuruyunca rahatça döker

Onlorot

Kraliçe
İş Ortağı
Moderatör
Deneyimli Hobici
1 May 2020
934
707
375
Ödüller
16
LV
5

Ters bir pozisyonda yapışırsa ölüme kadar götürebilir dikkatli olun.

2

235471

Misafir
Misafir Üye
Çokça yaşadım o durumu kanat sürekli yapışıyor ölüme kadar gidiyor bir şekilde kanadı kurutup etrafı kuru tüpe geçirin

Users who are viewing this thread

Üst Alt