Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kralice karincalar toplandı mi iyi bayramlar

Antlantis

Yumurta
20 Ocak 2025
46
14
15
LV
0

Herkese iyi bayramlar saymadım ama bir kutu messor kralicem haneye hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• 20250330_173720.jpg
    20250330_173720.jpg
    255.3 KB · Görüntüleme: 176

Benzer konular

rlanta

Majör
22 Şub 2022
97
77
75
Ödüller
1
LV
1

Bir çoğunu satmayi veya burada kralice bulamamis arkadaşlara hediye etmeyi düşünüyorum
Ankara da bulunduğum bölgede garip bir şekilde denk gelemiyorum benden kraliçeye. Yani hobiyi bıraktığımda kafama konan kraliçeler kaybolmuş gibi. Eğer hediye etmek istersen buralardayım.

icesoyalatte2

Yumurta
Yasaklanmış Üye
31 Mar 2025
10
2
15
LV
0

iyi bayramlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

iyi bayramlar

rlanta

Majör
22 Şub 2022
97
77
75
Ödüller
1
LV
1

Ankara da bulunduğum bölgede garip bir şekilde denk gelemiyorum benden kraliçeye. Yani hobiyi bıraktığımda kafama konan kraliçeler kaybolmuş gibi. Eğer hediye etmek istersen buralardayım.
@eru iluvalatar

@eru iluvalatar

@eru iluvalatar

Users who are viewing this thread

Üst Alt