Flavus
Asker
Ben ilk kraliçe mi 2.5 ayda bulmustum ilkinden sonra devami geliyorAdam 1 aydır arıyo
Ben ilk kraliçe mi 2.5 ayda bulmustum ilkinden sonra devami geliyorAdam 1 aydır arıyo
Yağmur yağmıyor arkadaş ama hava biraz kapalıYağmur yağan günlerde hava kararmadan önce en iyi zaman bence.
Orman bi alan var çamlık orman ve kurak ot aralarda patikalar var orada arıyorum oraya gidene kadar da kaldırım vb yerlere bakıyorumGölge düstümü veya serin kapalı havada ara kesin bulursun ama iyi biyer araman lazm
He orada bulma ihtimalin çok yüksek bn orada buldum tek aramadaOrman bi alan var çamlık orman ve kurak ot aralarda patikalar var orada arıyorum oraya gidene kadar da kaldırım vb yerlere bakıyorum
Ben kaç aydır orda arıyom bi kere buldum oda bakması en zor türlerden biri çıktı adını hatırlamıyorum şimdi salmak zorunda kaldım.He orada bulma ihtimalin çok yüksek bn orada buldum tek aramada
Aynen aynen o buldum karınca çiftliğim kanalına baktım baya zormuş bakımı hatta youtuba vide attım onla ilgili.Cataplyphs nodus mu at karıncası sıcak iklim şart ona
Kanalının ismi ne ?Aynen aynen o buldum karınca çiftliğim kanalına baktım baya zormuş bakımı hatta youtuba vide attım onla ilgili.
Salyangoz dünyam ??Kanalının ismi ne ?
ismi çok şirinmişSalyangoz dünyam ??
Teşekkür ederimismi çok şirinmiş
Şans işi günde 1 2 saat yürüyüş yapsan yolları falan inceleyerek bulabilirsin umarım genelde yağmur yağacağı zamanlar uçuş yaparlar bende messor uçuşlarını bekliyorum umarım kraliçe karıncalarımız olur =)Orman bi alan var çamlık orman ve kurak ot aralarda patikalar var orada arıyorum oraya gidene kadar da kaldırım vb yerlere bakıyorum
Cataglyphis Aenescens vb siyah cataglyphis turleri varGiresun sahilde ben de siyah cata gördüm. Fotoğraflar var telefonda ama bilgisayara atmaya üşeniyorum. Türü ne olabilir acaba?
Umarım.Şans işi günde 1 2 saat yürüyüş yapsan yolları falan inceleyerek bulabilirsin umarım genelde yağmur yağacağı zamanlar uçuş yaparlar bende messor uçuşlarını bekliyorum umarım kraliçe karıncalarımız olur =)
cataglyphis falan miBen kaç aydır orda arıyom bi kere buldum oda bakması en zor türlerden biri çıktı adını hatırlamıyorum şimdi salmak zorunda kaldım.
Cataglyphis noduscataglyphis falan mi
Balon tür,hobiye başlayalı 2 ay geçmişken başardığım birçok kişinin de ilk bulduğu kraliçe olmasına rağmen başardığı tür.Çok daha zorları var,myrmecia (buldogant,avustralya cinsi)cinsinin bakımına da benziyor catanın bakımıCataglyphis nodus
Ben risk almak istemedim tekrar bulduğum yere bıraktım.Balon tür,hobiye başlayalı 2 ay geçmişken başardığım birçok kişinin de ilk bulduğu kraliçe olmasına rağmen başardığı tür.Çok daha zorları var myrmecia (buldogant,avustralya cinsi)cinsinin bakımına da benziyor catanın bakımı
İyi yapmışsın kardeşim bende yeniyim bende çok denk geldim iri olduğu için direk güze çarpio diğerlerini bulmak asıl mesele onun bakımı baya zor büyük alan ister uv ısı lambası lazm biz onun istediği şartları sağlayamazsak yazık hayvana salmak en dorusuBen risk almak istemedim tekrar bulduğum yere bıraktım.
|