| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Kraliçe mi? | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 210 | |
| B | Kraliçe mi? hangi tür acaba? | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 568 | |
|
|
Türü ve kraliçe mi? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K | |
| Y | Bursa'da gece bir karınca buldum kraliçe olabilir mi? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 1K | |
|
|
Kraliçe karınca mı? | Tür / Cins Sorgulama | 6 | 2K |
cover dediğin dışını kağıtla kapatıyorum ışık girmiyor birde protein olarak şimdi birşey verimmiİlk olarak Türkiyede messor barbarusun olup olmadığı kesin değil. Ayrıca bu fotoğraftan tür tahmini yapılması imkansız. Sadece messor sp. deyip geçelim. Yumurtlamaması için birkaç neden var.
1.Çiftleşmemiş olabilir.
2.Çok sık bakıyorsanız veya dışına cover yapmadıysanız stresten yumurtlamayabilir.
3.Proteinsizlikten yumurtlamıyor olabilir.
4. 2 hafta daha bekleyin, cover yapın ve hiç açmayın. O süre içinde yumurtlayabilir.
Setupta sorun yok gibi test tüpü bulursanız ona aktarın. Eğer bulamazsanız şırıngada kalsın.
bide çiftleşmemişse neden kanatları yok bulduğumda hava yağmurluydu ve kendisi koloniden uzaklaşıyordu doğduğu yuvadan uzağa gidiyordu "bide test tüpü nerden bulucam ilçedeyim büyük mağazalar yok"İlk olarak Türkiyede messor barbarusun olup olmadığı kesin değil. Ayrıca bu fotoğraftan tür tahmini yapılması imkansız. Sadece messor sp. deyip geçelim. Yumurtlamaması için birkaç neden var.
1.Çiftleşmemiş olabilir.
2.Çok sık bakıyorsanız veya dışına cover yapmadıysanız stresten yumurtlamayabilir.
3.Proteinsizlikten yumurtlamıyor olabilir.Yumurta beyazı verebilirsiniz.
4. 2 hafta daha bekleyin, cover yapın ve hiç açmayın. O süre içinde yumurtlayabilir.
Setupta sorun yok gibi test tüpü bulursanız ona aktarın. Eğer bulamazsanız şırıngada kalsın.
sonbahar olduğu için bazıları kış uykusuna yatırdıktan sonra yumurtluyor .cover dediğin dışını kağıtla kapatıyorum ışık girmiyor birde protein olarak şimdi birşey verimmi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bide çiftleşmemişse neden kanatları yok bulduğumda hava yağmurluydu ve kendisi koloniden uzaklaşıyordu doğduğu yuvadan uzağa gidiyordu "bide test tüpü nerden bulucam ilçedeyim büyük mağazalar yok"
bence yatmadı çok hareketli ama olabilir bilmiyorumsonbahar olduğu için bazıları kış uykusuna yatırdıktan sonra yumurtluyor .
Tamam coverı yapıyorsan. Verebilirsin alüminyum üzerinde yumurta beyazını. Bir kaza sonucu kanatları kopmuş olabilir veya içgüdüsel olarak çiftleşmeden kanat dökmüş olabilir. Test tüpü bulamazsan şırıngada devam edebilirsin.cover dediğin dışını kağıtla kapatıyorum ışık girmiyor birde protein olarak şimdi birşey verimmi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bide çiftleşmemişse neden kanatları yok bulduğumda hava yağmurluydu ve kendisi koloniden uzaklaşıyordu doğduğu yuvadan uzağa gidiyordu "bide test tüpü nerden bulucam ilçedeyim büyük mağazalar yok"
tamam şuan 2. haftada hemen verimmiTamam coverı yapıyorsan. Verebilirsin alüminyum üzerinde yumurta beyazını. Bir kaza sonucu kanatları kopmuş olabilir veya içgüdüsel olarak çiftleşmeden kanat dökmüş olabilir. Test tüpü bulamazsan şırıngada devam edebilirsin.
tamamVer ver. Bas proteini(abartmadan ama)
kış uykusuna yattı demiyorum . bu zamanda ortaya çıkan kraliçeler genelde yumurtlamıyor . eğer yumurtlamaz ise kış uykusuna yatır sonra eğer çiftleşmiş ise mutlaka yumurtlayacaktır.bence yatmadı çok hareketli ama olabilir bilmiyorum
|