Kraliçe midir kraliçeyse hangi tür olabilir? Ayrıca multi olabilirler mi? 8 tane buldum 4-2-1-1 şeklinde ayırdım şu anlık.
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Kraliçe mi? | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 200 | |
| B | Kraliçe mi? hangi tür acaba? | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 562 | |
|
|
Türü ve kraliçe mi? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K | |
| Y | Bursa'da gece bir karınca buldum kraliçe olabilir mi? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 1K | |
|
|
Kraliçe karınca mı? | Tür / Cins Sorgulama | 6 | 2K |
Hayır kesinlikle multiye yatkın değillerdir, birbirlerini öldürürler denemeyiniz. fazla olanları doğaya salın!Tetramorium olabilir. Ayrıca multi olabiliyorlar diye biliyorum.
Hayır kesinlikle multiye yatkın değillerdir, birbirlerini öldürürler denemeyiniz. fazla olanları doğaya salın!
Çoğu yerli Tetramorium türü Pleometriktir veya doğrudan birbirlerini reddederler fakat Oligogynous veya Polygynousa yatkın olanlar da gayet var. Tetramorium kesinlikle multiye yatkın değil demek hem özne hem de yargı bakımından hatalı.Hayır kesinlikle multiye yatkın değillerdir, birbirlerini öldürürler denemeyiniz. fazla olanları doğaya salın!
bir örnekle genellemeniz saçmalık, Bir süre sonra kraliçelerin sayısı azalabilir. Kendi gözlemlerime dayanarak defalarca kez başarısız Tetramorium girişimleri gördüm.Bu konuya bir göz atın derim.Günlük - Tetramorium Multi Queen denemesi #Haftalık
Bugün klasik her gün yaptığım yürüyüşü yaparken 2 tane Tetramorium kraliçesi olduğunu tahmin ettiğim karıncalara denk geldim. Birisi kanadını dökmüştü, birisi daha dökmemişti. Ben ikisini de aldım. Eve giderken aklımda multi queen yapmak yoktu ve eve vardığımda sadece 1 tane test tüpümün...www.karincadunyasi.com
Teşekkür ederim.Çoğu yerli Tetramorium türü Pleometriktir veya doğrudan birbirlerini reddederler fakat Oligogynous veya Polygynousa yatkın olanlar da gayet var. Tetramorium kesinlikle multiye yatkın değil demek hem özne hem de yargı bakımından hatalı.
Tetramorium bir bireyi tarif etmez, 600'den fazla türü temsil eden bir cins ismidir.
"Çoğu Tetramorium multiye yatkın değil denemenizi tavsiye etmiyorum" derseniz sorun yok.
Sizin de kesinlikle birbirlerini öldürecekler demeniz bir saçma. Tertamorium multi olabilir dedim, olur demedim. Bu da multi olabileceklerinin bir örneği sadece. Ayrıca kesinlikle multi olabilir diyebileceğimiz bir cins yok zaten. Multiye daha yatkın olan cinsler olsa bile multi tamamen şans işi. (Neyse bu iş kavgaya dönecek, fazla uzatmadan konuyu kapatalım.)bir örnekle genellemeniz saçmalık, Bir süre sonra kraliçelerin sayısı azalabilir. Kendi gözlemlerime dayanarak defalarca kez başarısız Tetramorium girişimleri gördüm.
|