Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe yumurtayla ilgilenmiyor

3 Tem 2024
35
17
15
LV
0

Arkadaşlar ben kraliçeyi tüp benzeri bir yerde besliyordum ondan sonra 10 küçuk yumurta falan yaptı beslediğim alan kötü olduğu için yerini değiştirdim yumurtalarında birazını aktarabildim ama kraliçe eski yumurtalarıyla ilgilenmedi ve yeni yumurtalar yaptı bı önerisi olan eski yumurtalar boşamı gidecek hem kraliçede enerjisi azalmıştır ne yapabilirim

Benzer konular

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

Arkadaşlar ben kraliçeyi tüp benzeri bir yerde besliyordum ondan sonra 10 küçuk yumurta falan yaptı beslediğim alan kötü olduğu için yerini değiştirdim yumurtalarında birazını aktarabildim ama kraliçe eski yumurtalarıyla ilgilenmedi ve yeni yumurtalar yaptı bı önerisi olan eski yumurtalar boşamı gidecek hem kraliçede enerjisi azalmıştır ne yapabilirim
eski yumurtalara bakmıyor yenılerıne bakıyorsa eskileri yer yenılere bakmya devam eder ıcın rahat olsun

3 Tem 2024
35
17
15
LV
0

Knk sen Hobiyr 2 gün önce başlamadım mı ne ara yumurtladı foto atabilir misin merak ettim
Bekle biraz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Knk sen Hobiyr 2 gün önce başlamadım mı ne ara yumurtladı foto atabilir misin merak ettim

Knk sen Hobiyr 2 gün önce başlamadım mı ne ara yumurtladı foto atabilir misin merak etabi kraliçeyide strese soktum kalite kötü olsada yumurtalar biraz gözüküyor

Bekle biraz

Bekle biraz

Gördünmü abi

Ekli dosyalar

• 17200120647049062594372277234126.jpg
    17200120647049062594372277234126.jpg
    87.5 KB · Görüntüleme: 259
Son düzenleme:

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Bekle biraz

Gördünmü abi
Daha net bir foto atabilirsen benim için daha iyi olacaktır dm den atman daha rahat olabilir 🙂

Users who are viewing this thread

Üst Alt