Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Z | Ölen kraliçemin yumurtaları | Karıncalar | 4 | 467 | |
Q | Kraliçemin Yumurtaları Çıkmıyor | Karıncalar | 6 | 909 | |
Kraliçemin yumurtaları çıkmıyor | Karıncalar | 6 | 655 | ||
Kraliçemin yumurtalari hafif ıslandı | Karıncalar | 5 | 742 | ||
G | Günlük Kraliçemin Yumurtaları Gözüktü! | Günlükler | 3 | 692 |
Kraliçeyi besliyormusunAphaenogaster cinsi
Yani bilmiyorum isopodun protein seviyesi yeterli olmayabilir ve o yüzden doğru düzgün beslenemiyor olabilirEvet, arada bir yarım isopod veriyorum
Aphanogester biraz zor bir tür,o yüzden malesef işçi almak zor olabiliyor, farklı yemler denersiniz yumurtaları gelişebilir ve artı olarak kraliçeyi fazla strese sokmayın çünkü aphanogester strese meyilli bı cins,iyi hobilerFarklı yemler deneyeceğim
Aphanogester biraz zor bir tür,o yüzden malesef işçi almak zor olabiliyor, farklı yemler denersiniz yumurtaları gelişebilir ve artı olarak kraliçeyi fazla strese sokmayın çünkü aphanogester strese meyilli bı cins,iyi hobiler
Aphanogester biraz zor bir tür,o yüzden malesef işçi almak zor olabiliyor, farklı yemler denersiniz yumurtaları gelişebilir ve artı olarak kraliçeyi fazla strese sokmayın çünkü aphanogester strese meyilli bı cins,iyi hobiler
Ekli dosyayı görüntüle 25166 Elimde termit vardı, deneyeyim dedim. Sevdi gibi. Termitin besin değeri iyidir umarım.
Emre ama aphanogesterlar ilk işçiye kadar beslenmesi gerekiyorBaktığımda termit için besin değeri yüksek diyor fakat ne kadar doğru orası ayrı benim tavsiyem ilk işçi çıkana kadar beslememen çünkü zaten stresli bi tür yumurtasını yeme durumu olabilir 2-3 hafta bakma derim titreşimsiz bir yerde dursun
Splendidalar falan besleniyor ama diğerlerinden tamda emin değilimAz önce aphaenogaster ile ilgili tüm şeyleri okudum sayılır bazıları ilk işçiye kadar beslenmez diyor bazıları besleniyor diyo benim de kafam karıştı
Lasiusta ve tetramorium da yok degilmi korktum bir
Yok onlar ilk işçiye kadar beslenemiyor,emin olmak istersen lasius veya tetramorium yazıp karınca dünyası makalalerine bakabilirsinLasiusta ve tetramorium da yok degilmi korktum bir
Yok onlar ilk işçiye kadar beslenemiyor,emin olmak istersen lasius veya tetramorium yazıp karınca dünyası makalalerine bakabilirsin
Bunlar yazıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Onlarda yok bildiğim kadarıyla
EvetHocam son bı detaylı baktım ve coğu larvaların üzerine koyuyor ve öyle besliyor diyo yani beslenmesi gerekiyormuş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sende aphaenogaster vardı hiç dikkat ettin mi larvaların üzerine koyuyorlar mı un kurdunu