MuhammedK28
Majör
- 28 Haz 2021
- 119
- 51
- 75
LV
0
Döllenip döllenmediğini nereden anlayabilirim kanatlarını kaç gün içinde dökmeliLasius.
Bir kaç gün rahatsız etme, kanatları yumurtladıktan sonrada dökebilir, hiç dökmeye de bilir.Döllenip döllenmediğini nereden anlayabilirim kanatlarını kaç gün içinde dökmeli
Artık dökse de göremeyeceğim. Streç filmden kapak denedim streçi delip kaçmış odada bir yerlerde ama bulmam çok zorBir kaç gün rahatsız etme, kanatları yumurtladıktan sonrada dökebilir, hiç dökmeye de bilir.
ben odamda aynı gün içinde 4 tane lasius kaçırdım ertesi gün birisi monitörün yanında birisi peteğin üstünde birisi dolabın üstünde birisi halıda yürürken buldum yani bulunuyorArtık dökse de göremeyeceğim. Streç filmden kapak denedim streçi delip kaçmış odada bir yerlerde ama bulmam çok zor
Hahahhahha kanka inanmayacaksın ama senin cevabı okurken masamın üstüne çıktı inanılmazben odamda aynı gün içinde 4 tane lasius kaçırdım ertesi gün birisi monitörün yanında birisi peteğin üstünde birisi dolabın üstünde birisi halıda yürürken buldum yani bulunuyor
|