| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Merhaba | Üye Tanıtımları | 0 | 909 | |
|
|
Merhaba | Üye Tanıtımları | 1 | 1K | |
|
|
merhaba tetramorium galaticum nasıl beslenir | Yem ve Besleme | 7 | 2K | |
| C | Merhaba nasılsınız ? | Üye Tanıtımları | 6 | 2K | |
|
|
Merhaba dostalarim,17:50 civarlarinda bir prenses buldum ama döllenmis midir nasil anlayabilirim? | Karıncalar | 1 | 1K |
Öncelikle hobiye hoş geldinizMerhaba ben de bu hobiye başlamak istiyorum ama nasıl başlayacağım gerekli bilgileri bilmiyorum örneğin birinci kraliçe karıncayı nasıl ve nerede bulurum lütfen yardım edin teşekkür ederim
Hocam teşekkürler ancak 2 saattir arıyorum kraliçe fotoğrafları varsa atabilirmisiniz bire kağıt sarma nasıl oluyorÖncelikle hobiye hoş geldinizKraliçeleri
Parklarda
Düzlük Alanlarda
Sokak lambaları altında
Ve buna benzer yerlerde bulabilirsiniz, Kraliçe olduğu sırt kısmından ve abdomen büyüklüğünden belli olacaktır Nerede besleyeceğinizi bilmiyorsanız hemen açıkliyim, Şırınga ve Test tüplerinde bu canlıları besleyebilirsin bir kısma su ve pamuk kapak kısmınada bir pamuk yerleştirecek şekilde bir yuva hazırlayabilirsiniz ayrı olarak bir kağıdı bant ile yuvarlak hale getirip onu etrafına koymanız gereklidir kötü bir anlatım oldu fakat umarım azda olsa anlamışsınızdır youtubeden video izlemeniz yararlı olacaktır
Hocam teşekkürler ancak 2 saattir arıyorum kraliçe fotoğrafları varsa atabilirmisiniz bire kağıt sarma nasıl oluyor
hayır yaratmaz, fakat çok fazla uzun olmaz ise iyi olurTüpün uzunluğu sorun yaratırmı
Peki şu an bulabilirmiyimhayır yaratmaz, fakat çok fazla uzun olmaz ise iyi olur
bu yaratmaz ama ıdeal 16x160 tuplerdırTüpün uzunluğu sorun yaratırmı
Peki nasıl bir yerde bulundurmalıyımbu yaratmaz ama ıdeal 16x160 tuplerdır
sureklı iş yapmadıgın tıtresım olmayan fazkla nemlı sguk ve sıcak omayan yerler uygundurPeki nasıl bir yerde bulundurmalıyım
Kraliçe fotoğrafları:Hocam teşekkürler ancak 2 saattir arıyorum kraliçe fotoğrafları varsa atabilirmisiniz bire kağıt sarma nasıl oluyor
Kraliçe sahiplenebilirsiniz veya arayabilirisiniz ama ararken hemen bulamayabilirsiniz. İlk önce bir tüp ve pamuk edinin. Ondan sonra kraliçe bulun ve kraliçemi diye forma sorun eğer kraliçeyse tüpü gerekli şekilde hazırlayıp kraliçeyi koyun ve çok rahatsız etmeyin.Merhaba ben de bu hobiye başlamak istiyorum ama nasıl başlayacağım gerekli bilgileri bilmiyorum örneğin birinci kraliçe karıncayı nasıl ve nerede bulurum lütfen yardım edin teşekkür ederim
|