Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Messor Tohum Olarak Mısır Yer Mi?

karincaseverdem

Yumurta
14 Mar 2025
14
5
15
LV
0

Merhaba bugün bir Messor kraliçesi buldum, ve aklıma takılan soru şu ileride: ben Messor kolonisine kuş yemi almak zorunda mıyım yoksa mısır ile besleyebilir miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Merhaba bugün bir Messor kraliçesi buldum, ve aklıma takılan soru şu ileride: ben Messor kolonisine kuş yemi almak zorunda mıyım yoksa mısır ile besleyebilir miyim?
Mısıra pek dokunabileceklerini sanmam. Vakti zamanında mısır verdiğim messor kolonileri depoya götürmüş ama yiyememiş garibanlar. Depolarının olduğu yerden mısır filizleri çıktı şimdi yarım metre civarı bir boyları var. Yuva ne hale geldi kim bilir.

25 Nis 2021
10
5
30
LV
0

Merhaba, çim tohumu alabilirsiniz aktardan veyahut düzgün(doğal) küçük taneli kuş yemi daha iyi olur, tabi içeriği uygun olması lazım içindeki tohumları karıncalara uygun olması lazım.
Şuan işçiler çıkana kadar tohum koymanıza gerek yok, boşuna strese sokarsınız.

Users who are viewing this thread

Üst Alt