Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Natural Setup Hakkında...

ANTİK

Pupa
10 Tem 2020
13
6
30
LV
0
 
Arkadaşlar merhaba, Cataglyphis queen için kavanoza ince nemlendirilmiş kum koyup kavanoz kapağına çivi ile delikler açarak bir formikaryum yaptım. Natural başlangıç setup için bu türe uygun mudur? Diğer türlerim için de böyle yapmak istiyorum. Tırmanmalarını engellemek için kavanozun üst kısımlarına vazelin pudra karışımı süreceğim, hem çok hoş duruyor hem de temiz hava da alıyor, öbür türlü benim tüplerim sürekli küfleniyor, küflenmesini engellemek için ne yapmalıyım, her ne kadar kuru hava alabilen pamukla kapasam da içerisi rutubet artınca küf yapmaya başlıyor, doğru düzgün yem de atamıyorum.
 

Benzer konular

ATL

Yumurta
16 Nis 2020
153
28
15
Ödüller
14
34
LV
4
 
Küflenmemesi için steril su kullanılması lazım verilen besinleri ertesi gün alıyor musunuz? ve sık temizleme önemli diğer türler için o setup ilk işçi çıkana kadar iş görür sonra o toprağı test tüpü bağlı bir outworlde aktarmanız lazım birçok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Forumda bir arkadaş dediğiniz yapıyordu.
 

ANTİK

Pupa
10 Tem 2020
13
6
30
LV
0
 
Sise suyu kullan ve kullandığın pamuğun %100 pamuk olduguna dikkat et dediğim gibi yaparsan temizlemesen bile kolay kolay küf oluşmaz pamuk ve su kuf olusumunda onemli etkenlerden
Valla Bimden aldığım pamuk ne kadar pamuktur bilemiyorum artık :D
 

ege kesilmez

Kraliçe
Yasaklanmış Üye
23 May 2020
915
287
275
LV
0
 
küflenmesinin nedeni arkadaşın içme suyu değil şekerli veya ballı su koyması antik direk bizimde içtiğimiz çeşme suyundan koy böylece küflenmez
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt