Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ne yapmam lazım

schuderia

Yumurta
4 Nis 2025
5
2
15
LV
0

Dün bulduğum camponotus kraliçesi tüpün girişindeki pamukları koparıyor ve kaçmaya çalışıyordu. Tüpün içindeki pamuğu yeterince ittirmediğim için ıslanmamış galiba bu yüzden yeni tüpe transfer etmeye çalışıyorum ama kraliçe hiç hareket etmiyor. Erken bi transferin strese sokacağının farkındayım ama eğer şu anki tüpte nem problemi varsa bu da sıkıntı olacaktır. Hobide yeniyim ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bahadır

Yumurta
21 Haz 2024
46
22
15
LV
0

Bi çubukla biraz daha ittirin nem pamuğunu zaten nem sorunu yaşasa transfer olurdu.

schuderia

Yumurta
4 Nis 2025
5
2
15
LV
0

Şu an bulunduğu tüpün ucu kırık onu yazmayı unutmuşum. Manuel transfer yapsam fazla stres olur mu acaba?

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Hayır kardeşim tüplerin ağızlarını denk getir çeviri ver baş assagiya diğerine düşsün düşmezse salla hiç bişey olmaz yeni bulmuşsun yumurta yok bişey yok sonra köy karanlığa dursun hiç bişey olmicak korkma
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır kardeşim tüplerin ağızlarını denk getir çeviri ver baş assagiya diğerine düşsün düşmezse salla hiç bişey olmaz yeni bulmuşsun yumurta yok bişey yok sonra köy karanlığa dursun hiç bişey olmicak korkma
Klavye hatası olmuş kusura bakmayın koy olucak köy değil

schuderia

Yumurta
4 Nis 2025
5
2
15
LV
0

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Klavye hatası olmuş kusura bakmayın koy olucak köy değil
Halletim hocam sağol

Users who are viewing this thread

Üst Alt