Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Selamlar

Bilgen

Yumurta
3 Nis 2023
7
6
15
LV
0
 
İsmim Bilgen. 43 yaşındayım. Kendimi bildim bilesi hayvanlarla ilgileniyorum. Özellikle karıncalar hep ilgimi çekmişti. Ufak bir kızım var. Onunda karıncalara ilgisi olunca birlikte bu hobiyi yapmaya karar verdik. Karıncalarım henüz kargoda. Teslim almadım ama onlara sizden aldığım bilgilerle güzel, konforlu bir hayat yaşatmak istiyorum. Ayrıca daha önce bir hamster ımız vardı 17 ay rekor süre baktık . Kanserden öldü. Tedavisi için çok uğraştık ama kurtaramadık. Sonra 1 tane muhabbet kuşumuz oldu. Hala bizimle. Ona modifiye bir kafes hazırladım. Kraliçeler gibi takılıyor. Benden bu kadar. Şimdilik hobim için beklemedeyim. Teslim aldığımda daha aktif olarak sitede olacağım. Herkese iyi akşamlar dilerim.
 

Benzer konular

Emre Özer

Pupa
9 May 2022
72
14
30
LV
0
 
Hoşgeldiniz Bilgen bey bende oğlumun merakıyla ve beni ikna etmesiyle tarantula beslemeye başladık. İyiki de ikna etmiş 1-2-3 derken sayıyı arttırdık. Çocuklarla beraber olunca daha güzel oluyor. Mutlu hobiler diliyorum
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt