Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantula arıyorum

Murphy

Yumurta
19 May 2021
3
0
5
LV
0

Merhaba elimde nhandu tripepii türü tarantulam var ve yeni canlılar almak istiyorum önerisi olan veya elinde canlı olan iletişime geçebilirse sevinirim

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Kış aylarında piyasa biraz durgun olur ve çok fazla tür olmaz.. elinde olanlarda zaten biraz fiyat yükseltiyor.. Şubat sonlarına ithalatlar ve üretimden gelen canlılar oluyor 1 ay daha beklersen istediğin çok fazla türü bulabilirsin.. birde aşağıda etiketlediğim arkadaşa dm den ulaşırsan elinde bir kaç tür vardı yardımcı olur belki @TarantulaAşığı

TarantulaAşığı

Süper Majör
13 Nis 2021
182
116
105
Ödüller
2
LV
1

Kış aylarında piyasa biraz durgun olur ve çok fazla tür olmaz.. elinde olanlarda zaten biraz fiyat yükseltiyor.. Şubat sonlarına ithalatlar ve üretimden gelen canlılar oluyor 1 ay daha beklersen istediğin çok fazla türü bulabilirsin.. birde aşağıda etiketlediğim arkadaşa dm den ulaşırsan elinde bir kaç tür vardı yardımcı olur belki @TarantulaAşığı
Elimde var şuan ama havalar aniden 0'a kadar düştü önümüzdeki günlerde de durum böyle oyüzden kargo işi sıkıntı bi süre kargolama yapmayacağım canlıların sağlığı için.

nigrita

Majör
16 Ara 2021
103
51
75
LV
0

Merhaba elimde nhandu tripepii türü tarantulam var ve yeni canlılar almak istiyorum önerisi olan veya elinde canlı olan iletişime geçebilirse sevinirim
havalar çok olduğundan beklemenizi öneririm, sonuçta canlılar kargodan elinize geçene kadar saatlerce soğukta kalacaklar, bu da ölümlerine yol açabilir.

Users who are viewing this thread

Üst Alt