Utkanozkan
Pupa
- 17 May 2021
- 57
- 7
- 30
LV
0
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Karadul türu ne | Örümcekler | 5 | 842 | |
| F | Hangi tür acaba | Tür / Cins Sorgulama | 3 | 782 | |
| E | Kraliçe mi kraliçeyse hangi tür | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 307 | |
|
|
Her tür koloni arıyorum | Almak İsteyenler | 3 | 611 | |
|
|
Tür/cins tespiti | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 321 |
Bunları işçileri bu yuvadan çıktı kraliçe birsürü varSolenopsis sanırım. Daha net resim atabilir misiniz? Tetraya da benzettim biraz.![]()
Hiç yuvada büyük başlı görmedim yoktu bence pheidole değil sarı lar arkaları siyaha yakın ve baya hızlı hareket ediyolarPheidole cinsi
Bence Pheidole demiyorum, kesin konuşuyorum. Kesin bir şekilde Pheidole cinsi.Hiç yuvada büyük başlı görmedim yoktu bence pheidole değil sarı lar arkaları siyaha yakın ve baya hızlı hareket ediyolar
Her yuvada major işçi bulunmak zorunda değilHiç yuvada büyük başlı görmedim yoktu bence pheidole değil sarı lar arkaları siyaha yakın ve baya hızlı hareket ediyolar
Aynen arkadaşlar pheidole cinsi bugün daha detaylı baktım uçuş yaptığı yuvaya asker karıncalar vardıBence Pheidole demiyorum, kesin konuşuyorum. Kesin bir şekilde Pheidole cinsi.
Bu sabahta yumurtladı çok dağınık bir şekildeAynen arkadaşlar pheidole cinsi bugün daha detaylı baktım uçuş yaptığı yuvaya asker karıncalar vardı
İşçisi çıkana kadar beslemeye gerek varmı ve Multi quin oluyormuBence Pheidole demiyorum, kesin konuşuyorum. Kesin bir şekilde Pheidole cinsi.
|