| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
messor cinsi kraliçemin türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 556 | |
|
|
Evdeki örümcek türü nedir? | Örümcekler | 1 | 949 | |
|
|
Örümcek Türü Nedir? | Örümcekler | 1 | 1K | |
|
|
Türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K | |
| A | Kraliçe mi, kraliçeyse türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K |
Rufibarbis evet. Peki ilk işçi çıkmadan önce dışarıdan işçi veya pupa eklemem ne kadar sağlıklı olur?formica rufibarbis e benziyor. kolay strese girebilen bir tur. surekli acip baktiysan yumurtlamamasi normal.
Işçi degilde pupa ekleyebilirsinRufibarbis evet. Peki ilk işçi çıkmadan önce dışarıdan işçi veya pupa eklemem ne kadar sağlıklı olur?
Evet öyleyanlış görmediysem tüpte 1 yumurta var ?
? açılamayı tam okumamıştım kusura bakmayın, sanırım bu durum onun döllenmediğini gösteriyor, ben fazla zorlamaz doğaya geri bırakırdım.Evet öyle
Bende bundan şüpheleniyodum. Test tüpüyle birlikte doğaya bırakacağım yarın. Döllenmişse zaten tüpte kalır diye düşünüyorum.? açılamayı tam okumamıştım kusura bakmayın, sanırım bu durum onun döllenmediğini gösteriyor, ben fazla zorlamaz doğaya geri bırakırdım.
bence çok takılma akışına bırak. biraz şekerli su damlatabilirsin. yumurta verdi ise döllenmiştir diye düşünüyorum.Geçen ay bulduğum kraliçe karınca sizce türü nedir?
Birde 1 ayda tek yumurta vermesi normal mi ayrıca çok hareketli ve yumurtayla ilgilendiğini daha görmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 3245Ekli dosyayı görüntüle 3246
|