Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yardım

TheCreeper

Yumurta
24 Şub 2022
1
0
5
LV
0
 
IMG_20230104_190947.jpg



Geçen yıl bu zamanlar yuva + 1 kraliçe ve 23 yavrusu ile birlikte aldım. İlk zamanlar sayıları 40 ı geçti fakat daha sonra yavaş yavaş ölmeye başladılar. Şuanda kraliçe tek başına kaldı, hiç yavrusu yok. Üst katlardaki yemleride alamıyor ben arkadaki delikten zemin kata bırakıyorum yemleri. Suyunuda eksik etmiyorum. Yuvayı komple söktüm, sıcak suyla yıkadım kuruttum temizledim tekrar topladım ama kraliçe yavrulamıyor tek başına böyle takılıyor aylardır. Neden öldü yavruları ve neden yumurtlamıyor, ne yapmam gerekiyor acaba? Çok acemice yazdıysam kusura bakmayın çok bilgim yok bu konularda.
 

Benzer konular

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
989
497
325
Ödüller
13
LV
4
 
ölmelerine birçok sebep olabilir ölmeye başladıkları zaman konu açtın mı bilmiyorum ama şuanda pek bir şey söyleyemeyiz nedeni hakkında normal tek tüp setupuna koy kraliçeyi yeni bulmuşsun gibi kış uykusuna yatırabilirsin kısa bir süre yumurtlaması için güncellemeler yaparsın buradan yardımcı oluruz
 

Hormiga

Süper Majör
Editör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
280
109
140
Ödüller
5
LV
2
 
Deney tüpüne alıp hobiye yeni başlamış gibi yetiştirmen en mantıklı şey bir de koloniyi doğadan mı aldın yoksa satın mı.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt