Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yeni kraliçemle ilgili bazı sorular

Lyrical

Yumurta
13 Tem 2024
11
4
15
LV
0
 
Arkadaşlar larvalı bir kraliçe satın aldım bu gün geldi yuvasını test tupune transfer etsin diye aşağıdaki sistemi kurdum yalnız karınca elime ulaşınca annem heyecanlanıp şırıngayı elimden almaya çalıştı hayvan hızla su pamuguna doğru kaydı strese girip larvalarını yer mi? Ayrıca duzenegim doğru mu? Son olarak kraliçe yaptığım yeni yuvaya 2. fotoğraftaki yeşil şeyi bırakmış bu nedir?

1000004163.jpg
1000004165.jpg
 

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4
 
Düzeneğiniz işe yarayacaktır. Kraliçenin olduğu tarafa ışık tutup diğere tarafa biraz daha kağıt sararsanız süreci hızlandırabilirsiniz.
Yaramazsa son çare manuel olarak transfer edin(Tavsiye Edilmez).

Yeşil şey belki su olabilir ama hiç bir fikrim yok.
 

Lyrical

Yumurta
13 Tem 2024
11
4
15
LV
0
 
Düzeneğiniz işe yarayacaktır. Kraliçenin olduğu tarafa ışık tutup diğere tarafa biraz daha kağıt sararsanız süreci hızlandırabilirsiniz.
Sanki duzenekte hava alacağı bir yer yok, benim dışarı çıkmam gerekiyor 3 4 saate eve döneceğim içerideki hava ona yeter mi? Ve yeşil sıvı hakkında bir şey soylemediniz
 

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4
 
Yeteceğiniz düşünüyorum yine de siz bilirsiniz.
Ayrıca fikrimi belirttim sıvıyla ilgili.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt