Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

yolcu karınca

halil123456

Yumurta
8 Nis 2025
4
0
5
LV
0

merhaba ben muğladayım denizliden gelen 50 işçili pallidula kolonisi alacağım sağlıklı kargoyla gelirlermi

Benzer konular

rafet

Yumurta
7 Nis 2025
18
3
15
LV
0

kral bak daha önce alanı gördüm sağlıklı bir şekilde geliyodu videolarda ama geldiğinde suyu kalmayabiliyor strese belki girer ama kraliçesini alıp çantaya atıp şehir değiştirende gördüm yumurtaları yememiş çantaya atılan karınca

TPK22

Media
16 Kas 2022
125
39
55
LV
0

Suyu az değilse bişey olmaz,stresten yumurtaları yiyebilirler ,tüp kırılırsa kacabilirler yada ezilebilirler ,soğuktan olebilirler ama isiticiyla gönderilirse bişey olmaz bence daha önce kargo aldım 2-3gunde geldi bişey olmadı ama hepsi aynı olmaz.

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Nasıl gönderildiği en önemli etken burda neyin içinde gelcek su miktarı ne bunlar önemli
Ayrıca kargoyla geleceği için şehirler arası mesafe önemli yakın bir mesafe olduğu için su azalması olmaz mesela bir günde eline ulaşır

Users who are viewing this thread

Üst Alt