akbltcan1
Süper Majör
lasius kraliçemin yumurtaları 17 günde pupa olacak galiba bu normal mi hızlı mı
messora göre hızlı olduda bayaGayet normal ve süper ?
Gerçekten öyle bugün bendede 3 cinsinde ilk işçileri çıktı sanki hepsi bugünü beklemişlerYaz'ın faydaları
Vay hayırlı olsunGerçekten öyle bugün bendede 3 cinsinde ilk işçileri çıktı sanki hepsi bugünü beklemişlerTetra Campo F.rufi heleki formicada koza bile görmedim direk pupa işçi
![]()
güzel denk gelmiş tetra ve lasuisu bir gün arayla bulmuştum umarım seninki gibi olur, tetranın pamuğu ilk sarıydı şimdi siyahlaşıyor gibi bir şey olur muGerçekten öyle bugün bendede 3 cinsinde ilk işçileri çıktı sanki hepsi bugünü beklemişlerTetra Campo F.rufi heleki formicada koza bile görmedim direk pupa işçi
![]()
tetralar multi galiba bende birisi ölmüştüGerçekten öyle bugün bendede 3 cinsinde ilk işçileri çıktı sanki hepsi bugünü beklemişlerTetra Campo F.rufi heleki formicada koza bile görmedim direk pupa işçi
![]()
Şimdilik kavga gürültü yok gerçi daha ilk işçideyiz sonrası hala meçhultetralar multi galiba bende birisi ölmüştü![]()
umarım olmazŞimdilik kavga gürültü yok gerçi daha ilk işçideyiz sonrası hala meçhul![]()
|