Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba herkese iyi hobiler diliyorum. Youtube da bir videoda yumurtadan çıkan karıncanın kanatlı olduğunu ve döllenmediği için böyle olduğunu söyledi. Döllenmemiş kraliçe karınca yumurtlayabilir mi?
Arkadaşlar merhaba herkese iyi hobiler diliyorum. Youtube da bir videoda yumurtadan çıkan karıncanın kanatlı olduğunu ve döllenmediği için böyle olduğunu söyledi. Döllenmemiş kraliçe karınca yumurtlayabilir mi?
Merhaba Dostum, Sana Şunu Diyebilirim Ki Eğerki Yumurtlayan Kanatlı Prenses İse Yumurtalar Çıkar mı Bilmiyorum Ama Döllenmiş Olmasını Şöyle Anlıyabilirsin Eğerki Koloni De Prens Var İse Uçuş Dönemlerinde Çiftleşebilirler Eğerki Çiftleşirse Kanatlarını Döker Kanatlarını Döktüğü Zaman Prensesi Ayırabilirsin. İyi Günler İyi Hobiler ?