Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Anon kullanıcısının son içeriği

  1. Anon

    Un Kurdu Nemlendirmesi

    Cevaplar için teşekkürler
  2. Anon

    Un Kurdu Nemlendirmesi

    Un kurtlarımı 7-10 gün yalnız bırakmak zorundayım. Bu süre içerisinde besin sıkıntısı çekeceklerini düşünmüyorum ama nemlenme açısından sıkıntı çekebilirler, hiç böyle bir durumda kalan var mı? Ne yapmam gerekir? Islak bir pamuk koysam işe yarar mı? (Eğer ölümcül olacaksa yanıma alabilirim.)
  3. Anon

    Ytong

    Tür formica olduğu için pleksi kaba tüpleri dizmeyi deneyebilirsin. Formik asit ürettikleri için havalandırmanın iyi olması lazım. Pleksi kapta bile öldürebiliyorlar kendilerini formik asitten.
  4. Anon

    Tür/cins ?

    Rufa işçisini hiç dikkatli incelememiştim. (aslında incelemişim?) Kraliçe gibi işçilerin de deseni var zannediyordum.
  5. Anon

    Tür/cins ?

    Şimdi çektim fakat bunlar cata değil büyük ihtimalle ben yanlış biliyormuşum. Cinsinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Formica galiba. (yine yanlış biliyormuşuz?)
  6. Anon

    Tür/cins ?

    Evet o turuncu abdomeni grimsi cataladan Ordu’da her yerde var. Birazdan çıkıp çekerim. Haftalardın uçmasını bekliyorum adilerin. ( türünü belirleyecek kadar ayrıntılı çekemem herhalde)
  7. Anon

    Tür/cins ?

    Havalar nasıl orda? Ordu’da zamanı gelmedi galiba.
  8. Anon

    Messor Aphaenogaster

    O da larvalara bakıyor mu? (bkz: çirkin ördek yavrusu)
  9. Anon

    Yeni Buldum Cinsi Nedir?

    Nasıl bir havada buldunuz kraliçeyi ? Ben de bu cinse bakmak istediğim için soruyorum.
  10. Anon

    Cinsi Ne?

    Besleyeceksen iyi bir araştırma yapmanı öneririm. Türün sıcaklık, alan, besin gibi ön şartları var. Bunları sağlayabiliyorsan bak. Güzel de bir günlük tutarsan bizim için harika olur. İyi Hobiler ?
  11. Anon

    Diacaamma Rugosumlar ?-?

    Bu abi kendi kolonisinde kraliçeyi belirliyor(ing altyazılı). Kolonideki her dişide doğurganlık için gerekli bezler bulunuyor ama kraliçe, yavru ilk doğduğunda bu bezleri koparıyor. (eskiden izlemiştim yanlışım çıkabilir)
  12. Anon

    Ordu/Giresun Çevresinde Messor Bulabilen Var mı?

    Geçen yıl eylül-ekim gibi uçuş olmuştu Ordu’da. Merkezdeki sahil şeridine bakarsanız belki bulabilirsiniz. Belediyenin karşısındaki yürüyüş yolunda ve soya fabrikasının bulunduğu uçta görmüştüm geçen sene.
  13. Anon

    İşçiler kisir midir ?

    https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/85237 arılardaki işçilerin yumurta atmasından bahsetmiş
  14. Anon

    Isıtıcı ped kullanımı

    Çok emin olmayarak kış uykusuna yatan karıncaların minimum 2 ay yatırılması gerektiği hakkında bir şey okumuştum. Forumda bu konuda biligisi olanlar bilgilendirirse güzel olur.
  15. Anon

    Türü nedir

    iphonelarda büyüteç özelliği var arkadaşlar(belki androidde de vardır) onu kullanabilirsiniz ya da storelardan bir büyüteç uygulamasını indirebilirsiniz.(stordan indirip hiç kullanmadım, doğru çalışıyor mu bilmiyorum sadece var olduğunu biliyorum) Çok fazla poz çekmektense bir yandan bir de...

Üst Alt