Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe mi İşçi mi?

Xetrow

Yumurta
11 Ağu 2024
2
0
5
LV
0

Dışarda ufak bi yürüyüşe çıktığım sırada bir karınca görüp aldım. Karıncalar hakkında en ufak bir bilgim yok. Video izlememe rağmen kraliçe olup olmadığını anlayamadım. Bilen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Ayrıca bulduğumda ağzında ufak kanatlı bir böcek taşıyordu. Konum Oregon/Lincoln City

Ekli dosyalar

• IMG_0179.jpeg
    IMG_0179.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 247
  • IMG_0183.mov
    3.4 MB

RusherCrasher

Yumurta
12 Nis 2024
21
6
15
LV
0

işçi yada media olması lazım.

• Normal İşçi: Koloninin en küçük bireyleridir ve genellikle günlük işlerden sorumludurlar. Besin toplama, temizlik ve larvaların bakımı gibi görevleri üstlenirler.
  • Media İşçi: Normal işçilere göre daha büyüktürler ve genellikle besin taşımak ve yuva genişletmek gibi görevlerde yer alırlar.
  • Major İşçi: Media işçilerden de büyüktür ve belirgin büyük çeneleri vardır. Savunma ve büyük besin parçalarının taşınmasında etkindirler.
  • Asker: Koloninin en büyük ve en güçlü bireyleridir. Büyük çeneleri ile düşmanlara karşı savunma görevini üstlenirler.

Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt