Maşallah hocam, Ankara’da yaşamamın zorluklarını çekiyorum bende. Henüz daha 0’ız.Herkese iyi bayramlar saymadım ama bir kutu messor kralicem haneye hayırlı olsun
Merhaba bence çoğunu ya sat ya sal çünkü bir yerden sonra bakımları zorlaşacak ve doğayı kötü etkileyebilirsinHerkese iyi bayramlar saymadım ama bir kutu messor kralicem haneye hayırlı olsun
Bir çoğunu satmayi veya burada kralice bulamamis arkadaşlara hediye etmeyi düşünüyorumMerhaba bence çoğunu ya sat ya sal çünkü bir yerden sonra bakımları zorlaşacak ve doğayı kötü etkileyebilirsin
hocam hangi hava koşullarında nerelerde aradınız paylaşırsanız çok sevinirimBir çoğunu satmayi veya burada kralice bulamamis arkadaşlara hediye etmeyi düşünüyorum.
Ankara da bulunduğum bölgede garip bir şekilde denk gelemiyorum benden kraliçeye. Yani hobiyi bıraktığımda kafama konan kraliçeler kaybolmuş gibi. Eğer hediye etmek istersen buralardayım.Bir çoğunu satmayi veya burada kralice bulamamis arkadaşlara hediye etmeyi düşünüyorum
Konya da ormanlik bolgede buldum ogleden oce hafif yağmur vardı öğleden sonra her yer kraliceydihocam hangi hava koşullarında nerelerde aradınız paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Gözlerinize sağlık hocam, darısı başımıza.Herkese iyi bayramlar saymadım ama bir kutu messor kralicem haneye hayırlı olsun
@eru iluvalatarAnkara da bulunduğum bölgede garip bir şekilde denk gelemiyorum benden kraliçeye. Yani hobiyi bıraktığımda kafama konan kraliçeler kaybolmuş gibi. Eğer hediye etmek istersen buralardayım.
@eru iluvalatarAnkara da bulunduğum bölgede garip bir şekilde denk gelemiyorum benden kraliçeye. Yani hobiyi bıraktığımda kafama konan kraliçeler kaybolmuş gibi. Eğer hediye etmek istersen buralardayım.
Tesekkurler daha dikkatli olacağimÖzel bilgilerinizi dm yoluyla atarsanız daha iyi olur.
|