| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
bu hafta içi kraliçe bulmak için uygunmudur | Genel Sohbet | 2 | 1K | |
| A | Bursa'da Kraliçe Karınca Bulmak | Karınca ve Termit Uçuşları | 1 | 1K | |
|
|
Kraliçe Bulmak Bu Ayda Yaş Oldu Galiba | Karıncalar | 11 | 3K | |
|
|
Kraliçe Bulmak? | Karıncalar | 12 | 3K | |
|
|
Kraliçe Bulmak 2 | Karıncalar | 7 | 1K |
Sana çok önemli bir bilgi Yaşadığın yeri bizler bilmediğimiz için büyük bir uçuş var mı yok mu bilemeyiz. Bence Messor bulmanın en Önemli noktası Çevrendeki messor yuvalarını bulmak ve uçuş döneminde sabah saat 8- 10 arası o bölgede yürüyüş yapıp bölgeyi gözlemlemekMerhaba ben messor kraliçesi bulmak istiyorum sizce uygun hava koşulları sıcaklık nelerdir? Yaşadığım yerde sürekli olarak yağmur yağıyor ve hava 2-3 gün içerisinde ısınmaya başlayacak.
İzmir'de yaşıyorum sizce İzmir için uçuşlar ne zaman başlarSana çok önemli bir bilgi Yaşadığın yeri bizler bilmediğimiz için büyük bir uçuş var mı yok mu bilemeyiz. Bence Messor bulmanın en Önemli noktası Çevrendeki messor yuvalarını bulmak ve uçuş döneminde sabah saat 8- 10 arası o bölgede yürüyüş yapıp bölgeyi gözlemlemek
ben izmirde yaşamıyorum bu sene şubat ayında bir sürü uçuş oldu belki de mart uçuşları öne çekilmiş olabilir ama hiç uçuş olmadığını farz edersek hava durumuna göre çar per cuma cumartesi ye kadar hava nemli ve öğlene doğru ısınmalı gözüküyor ben olsam sabah 1 saat gezerim ve (eğer forumda izmir'de uçuş görenler varsa onlardan bilgi almaya çalışırım)İzmir'de yaşıyorum sizce İzmir için uçuşlar ne zaman başlar
İlgilendiğiniz için teşekkürler.ben izmirde yaşamıyorum bu sene şubat ayında bir sürü uçuş oldu belki de mart uçuşları öne çekilmiş olabilir ama hiç uçuş olmadığını farz edersek hava durumuna göre çar per cuma cumartesi ye kadar hava nemli ve öğlene doğru ısınmalı gözüküyor ben olsam sabah 1 saat gezerim ve (eğer forumda izmir'de uçuş görenler varsa onlardan bilgi almaya çalışırım)
acaba banada bulursan söylermisin bende istiyorum ama istanbuldayım bulamıyorum havalarda hiç ısınacak gibi durmuyorben de izmirdeyim önümüzdeki hafta havalar ısınmaya başlıyor haftaya görürsem yazarım almamış olursan senin için 1 adet ayıra bilirim başlarsa zaten başlık acarım
sıkıntı yok bulursam sanada ayırırımacaba banada bulursan söylermisin bende istiyorum ama istanbuldayım bulamıyorum havalarda hiç ısınacak gibi durmuyor
çok teşekkür ederimsıkıntı yok bulursam sanada ayırırım
|