Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe bulmak istiyorum.

efe3510

Pupa
21 Mar 2021
20
10
30
LV
0

Merhaba ben messor kraliçesi bulmak istiyorum sizce uygun hava koşulları sıcaklık nelerdir? Yaşadığım yerde sürekli olarak yağmur yağıyor ve hava 2-3 gün içerisinde ısınmaya başlayacak.

Benzer konular

FormicaMan

Süper Majör
13 Eyl 2020
171
47
105
LV
0

Merhaba ben messor kraliçesi bulmak istiyorum sizce uygun hava koşulları sıcaklık nelerdir? Yaşadığım yerde sürekli olarak yağmur yağıyor ve hava 2-3 gün içerisinde ısınmaya başlayacak.
Sana çok önemli bir bilgi Yaşadığın yeri bizler bilmediğimiz için büyük bir uçuş var mı yok mu bilemeyiz. Bence Messor bulmanın en Önemli noktası Çevrendeki messor yuvalarını bulmak ve uçuş döneminde sabah saat 8- 10 arası o bölgede yürüyüş yapıp bölgeyi gözlemlemek

efe3510

Pupa
21 Mar 2021
20
10
30
LV
0

Sana çok önemli bir bilgi Yaşadığın yeri bizler bilmediğimiz için büyük bir uçuş var mı yok mu bilemeyiz. Bence Messor bulmanın en Önemli noktası Çevrendeki messor yuvalarını bulmak ve uçuş döneminde sabah saat 8- 10 arası o bölgede yürüyüş yapıp bölgeyi gözlemlemek
İzmir'de yaşıyorum sizce İzmir için uçuşlar ne zaman başlar

FormicaMan

Süper Majör
13 Eyl 2020
171
47
105
LV
0

İzmir'de yaşıyorum sizce İzmir için uçuşlar ne zaman başlar
ben izmirde yaşamıyorum bu sene şubat ayında bir sürü uçuş oldu belki de mart uçuşları öne çekilmiş olabilir ama hiç uçuş olmadığını farz edersek hava durumuna göre çar per cuma cumartesi ye kadar hava nemli ve öğlene doğru ısınmalı gözüküyor ben olsam sabah 1 saat gezerim ve (eğer forumda izmir'de uçuş görenler varsa onlardan bilgi almaya çalışırım)

efe3510

Pupa
21 Mar 2021
20
10
30
LV
0

ben izmirde yaşamıyorum bu sene şubat ayında bir sürü uçuş oldu belki de mart uçuşları öne çekilmiş olabilir ama hiç uçuş olmadığını farz edersek hava durumuna göre çar per cuma cumartesi ye kadar hava nemli ve öğlene doğru ısınmalı gözüküyor ben olsam sabah 1 saat gezerim ve (eğer forumda izmir'de uçuş görenler varsa onlardan bilgi almaya çalışırım)
İlgilendiğiniz için teşekkürler. :)

FormicaMan

Süper Majör
13 Eyl 2020
171
47
105
LV
0

Galiba sen geçen sefer prens bulmuştun senin yerinde olsam prens bulduğun yere gider bakardım o bölgede bulma ihtimalin nerede ise yüzde 80

❀mia

Kraliçe
27 Eyl 2020
736
333
325
Ödüller
8
LV
3

20 derece üstü yağmur sonrası sabah saatleri ve rüzgarsız havada messor bulma şansın çok yüksek akdenizde messor uçuşları başladı

Misfing

Media
20 Mar 2021
35
9
50
LV
0

ben de izmirdeyim önümüzdeki hafta havalar ısınmaya başlıyor haftaya görürsem yazarım almamış olursan senin için 1 adet ayıra bilirim başlarsa zaten başlık acarım

Yiğit Kavuk

Majör
28 Ara 2020
150
52
75
LV
0

ben de izmirdeyim önümüzdeki hafta havalar ısınmaya başlıyor haftaya görürsem yazarım almamış olursan senin için 1 adet ayıra bilirim başlarsa zaten başlık acarım
acaba banada bulursan söylermisin bende istiyorum ama istanbuldayım bulamıyorum havalarda hiç ısınacak gibi durmuyor

Users who are viewing this thread

Üst Alt