Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Elinde olan varmı

hakan

Asker
28 Haz 2020
394
181
185
Ödüller
3
LV
2

Polyergus rufensces arıyorum elinde olan varsa bana ulaşabilirmi

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Polyergus lar parazitik köle yapıcı türlerdir ve kraliçe çiftleştikten sonra ilk etapta başka koloniye yerleşerir ve o yuvadaki kraliçeyi öldürerek onun yerine geçer ve kendini kabul ettirir yumurtalarını büyütmesi koloninin devamlılığı, gelişmesi ve beslenmesi için işçiler başka kolonilere özellikle formica yuvalarına baskın düzenleyerek larva ve pupaları çalıp kendi kolonisinde köle olarak kullanır..

hakan

Asker
28 Haz 2020
394
181
185
Ödüller
3
LV
2

Polyergus lar parazitik köle yapıcı türlerdir ve kraliçe çiftleştikten sonra ilk etapta başka koloniye yerleşerir ve o yuvadaki kraliçeyi öldürerek onun yerine geçer ve kendini kabul ettirir yumurtalarını büyütmesi koloninin devamlılığı, gelişmesi ve beslenmesi için işçiler başka kolonilere özellikle formica yuvalarına baskın düzenleyerek larva ve pupaları çalıp kendi kolonisinde köle olarak kullanır..
Bu türün özelliğini biliyorum ve ilgincime geldi onun için arayış içindeyim.

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Demekki iyi bilmiyormuşsun koloninin devamlığı için sürekli yeni kölelere ihtiyaç duyarlar buda baskınlarla oluyor yani hobi ortamında olmayacak bir durum..

Users who are viewing this thread

Üst Alt