berkayzorlu
Yumurta
- 10 Eki 2022
- 2
- 0
- 5
LV
0
Merhaba kraliçe karıncayı kaç derecede bulma ihdimalim var.
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim, messorları campoları hatta bir sürü türü yağmur yagmadan bulabilirsiniz aramanız yeterliYagmur yagdiktan sonra 20 25 derece arasi
Nem yuzde 50 nin ustunde olcaka ruzgar az olucak yani kisaca yaz yağmurundan sonra
Ama şu aralar son bahardayiz ve yağmur yagdihinda yerler felan sel oluyorYanlis bilgi degil genel tanim yaptim Arkadas kralice karinca nasil bulurum demis ve tur belirtmemis ayrica yagmur yagdiktan sonra bulma ihtimali yagmadan bulma ihtimalinden yuksek yagmur yagmadan disari cikip aramak cogunlukla husranla sonuclanir kendimden biliyorum lutfen bir kisiyi yazdigi veya soyledigi cumleyi dikkatli bir sekilde okuyup ondan sonra yanlis bilgi verdigimiz uzerine iddia atalim
Ben en son buldugum yasayan 3 messor kralicemi de uzun suren yagmurdan sonra bogulurken kurtardim cogu kralicemi de malesef kaybettim yani ekim sonuna kadar bulunabilir sonucta yagmurdan sonra ucma nedenleri bildigim kadariyla toprak islanip daha kolay kazmalariAma şu aralar son bahardayiz ve yağmur yagdihinda yerler felan sel oluyor
|