Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe karınca kaç derecede olur

Hormiga

Süper Majör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
278
108
140
Ödüller
5
LV
2

Yagmur yagdiktan sonra 20 25 derece arasi
Nem yuzde 50 nin ustunde olcaka ruzgar az olucak yani kisaca yaz yağmurundan sonra

Muammi

Media
16 Ağu 2022
172
10
55
LV
0

Yagmur yagdiktan sonra 20 25 derece arasi
Nem yuzde 50 nin ustunde olcaka ruzgar az olucak yani kisaca yaz yağmurundan sonra
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim, messorları campoları hatta bir sürü türü yağmur yagmadan bulabilirsiniz aramanız yeterli

Hormiga

Süper Majör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
278
108
140
Ödüller
5
LV
2

Yanlis bilgi degil genel tanim yaptim Arkadas kralice karinca nasil bulurum demis ve tur belirtmemis ayrica yagmur yagdiktan sonra bulma ihtimali yagmadan bulma ihtimalinden yuksek yagmur yagmadan disari cikip aramak cogunlukla husranla sonuclanir kendimden biliyorum lutfen bir kisiyi yazdigi veya soyledigi cumleyi dikkatli bir sekilde okuyup ondan sonra yanlis bilgi verdigimiz uzerine iddia atalim

Muammi

Media
16 Ağu 2022
172
10
55
LV
0

Yanlis bilgi degil genel tanim yaptim Arkadas kralice karinca nasil bulurum demis ve tur belirtmemis ayrica yagmur yagdiktan sonra bulma ihtimali yagmadan bulma ihtimalinden yuksek yagmur yagmadan disari cikip aramak cogunlukla husranla sonuclanir kendimden biliyorum lutfen bir kisiyi yazdigi veya soyledigi cumleyi dikkatli bir sekilde okuyup ondan sonra yanlis bilgi verdigimiz uzerine iddia atalim
Ama şu aralar son bahardayiz ve yağmur yagdihinda yerler felan sel oluyor

Hormiga

Süper Majör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
278
108
140
Ödüller
5
LV
2

Ama şu aralar son bahardayiz ve yağmur yagdihinda yerler felan sel oluyor
Ben en son buldugum yasayan 3 messor kralicemi de uzun suren yagmurdan sonra bogulurken kurtardim cogu kralicemi de malesef kaybettim yani ekim sonuna kadar bulunabilir sonucta yagmurdan sonra ucma nedenleri bildigim kadariyla toprak islanip daha kolay kazmalari

Users who are viewing this thread

Üst Alt