Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Sling Tarantula

  • Konbuyu başlatan Mssr
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekremsss

Yumurta
8 Haz 2022
49
8
15
LV
0
 
Arkadaşlar ben de almak istiyorum hiçbir tecrübem yok evdekiler çok karşı ama kafaya koydum almak istiyorum teraryum çok büyük olmasa evdekilerden gizli alsam küçük (çok da küçük olmayan) kutularda bakabilir miyim? Yavru almak istiyorum hiçbir tecrübem yok kendim büyütüp öğrenmek istiyorum. Hem kendim büyütürsem daha hoşuma gider. Hâlâ elinizde var mıdır acaba yavru tarantula?

Hiç tecrübem yok ona göre bir tür önerirseniz veya elinizde varsa bilgi verirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


Hala satıyor musunuz acaba? Hiçbir tecrübem yok yavru istiyorum. Ben büyüteyim o bana alışsın ben ona alışayım istiyorum. Satıyor musunuz acaba elinizde hâlâ yavru tarantula var mı?
2021 ilanı hocam kalmamıştır
 

ArGent

Yumurta
29 Haz 2022
40
3
15
LV
0
 
bir umut sorayım dedim bayadır araştırıyorum kimsede yok burada da yavru çok düşmüyor hep koca kocalar
bu ay biraz zorda eylül ile kasım arasında yüzde 90 canlı bulursun ondan sonrasında havalar soğuyacağı için bulamayabilirsin havalar soğumadan sonkez ithalatlar yapılır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

Üst Alt