| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| S | Uçamayan meyve sineği arıyorum | İlanlar Arşivi | 0 | 670 | |
| E | Acil Ankara içi meyve sineği | İlanlar Arşivi | 1 | 1K | |
| K | meyve sineği | İlanlar Arşivi | 0 | 906 | |
|
|
Uçamayan meyve sineği arıyorum | İlanlar Arşivi | 0 | 821 | |
| M | UÇAMAYAN MEYVE SİNEĞİ | İlanlar Arşivi | 0 | 805 |
MantisMeyve sineği ne için lazımdı? İlk kez almak isteyen birisini görüyorum da merak ettim![]()
Onun yerine un kurdu gibi şeyler de verebilirsin bence, meyve sineği satan olacağını sanmıyorumMantis
Mantis
Her tür un kurdu yemiyor maalesef kendim içinde aramıyorum zaten.Onun yerine un kurdu gibi şeyler de verebilirsin bence, meyve sineği satan olacağını sanmıyorum
Kendin için aradığını söylemedim dostum örnek verdim. Mantis wc miydi acaba?Her tür un kurdu yemiyor maalesef kendim içinde aramıyorum zaten.
Canlı wc değil wc canlı olsa çok rahat kabul eder un kurdu veya ufak yemleri. aramaya gerek kalmazdı,ama halledicek sanırım arkadaş.Kendin için aradığını söylemedim dostum örnek verdim. Mantis wc miydi acaba?
wc olmaması ile alakası yok diye biliyorum mantis ile ilgili çok bilgim yok fakat meyve sineği kolay bulamayabilirsiniz, canlının boyutu ne kadardı acabaCanlı wc değil wc canlı olsa çok rahat kabul eder un kurdu veya ufak yemleri. aramaya gerek kalmazdı,ama halledicek sanırım arkadaş.
Meyve sineğin ne yapacaksınız gercektenMeyve sineği kültürü arıyorum!!!
Canlı wc değil wc canlı olsa çok rahat kabul eder un kurdu veya ufak yemleri. aramaya gerek kalmazdı,ama halledicek sanırım arkadaş.
Mantis için arıyormuş fakat meyve sineği yararlı olsada tartara veya un kurdu ile beslenmesi benim açımdan daha iyi.Meyve sineğin ne yapacaksınız gercekten?
Bide meyve sineği ne kadar verimli olucak küçük şeyMantis için arıyormuş fakat meyve sineği yararlı olsada tartara veya un kurdu ile beslenmesi benim açımdan daha iyi.
Verimi tabiiki var küçük şey demek biraz değişik olur çünkü mikro kurduda küçük, tuğkan abide kullanıyordu fakat satan kişi wc olarak satabilir ve wc olmayan canlılarda zaten genellikle un kurdu vb. canlılar tüketmektedir. Eğerki canlı yem verilecekse mantise tartara bana göre en mantıklısı olur, sorularınız var ise cevaplamak için hazırım yanlış bilgi veriyorsam belirtin lütfen.Bide meyve sineği ne kadar verimli olucak küçük şey
yok onu kastetmedim sadece meyve sineği unkurdu yada tartaraya göre daha küçük bi canlı ondan kaynaklı verımli olurmu acaba dedimVerimi tabiiki var küçük şey demek biraz değişik olur çünkü mikro kurduda küçük, tuğkan abide kullanıyordu fakat satan kişi wc olarak satabilir ve wc olmayan canlılarda zaten genellikle un kurdu vb. canlılar tüketmektedir. Eğerki canlı yem verilecekse mantise tartara bana göre en mantıklısı olur, sorularınız var ise cevaplamak için hazırım yanlış bilgi veriyorsam belirtin lütfen.
|